spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΦΙΛΟΠΤΩΧΟ ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΗΣ - ΕΟΡΤΗ - ΔΕΗΣΕΙΣ - ΜΝΗΜΕΣ - ΑΠΟΚΡΙΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.02.12

filothei_athinaiaἩ μνήμη τῆς Ὁσιομάρτυρος Φιλοθέης, προστάτιδος τῶν Ἐνοριακῶν Φιλοπτώχων Ταμείων θα τιμηθεί στην ενορία Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως στις 18 και 19 Φεβρουαρίου 2012.
Ὁ εορτασμός εκκινήσει το απόγευμα του Σαββάτου, με Μέγα Εσπερινό και Αρτοκλασία υπὲρ Υγείας, των απόρων & εμπεριστάτων αδελφών ενοριτών, των μελών της Διοικητικής Επιτροπής, των εθελοντριών και εθελοντών της διακονίας των Πτωχών, στο συσσίτιο, στον έρανο της Αγάπης, αλλά & όλων των αρωγών του φιλόθεου αυτού έργου.


Την επομένη Κυριακή 19 Φεβρουαρίου κατά την Β΄ θεία Λειτουργία στο παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου, με Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και επιμνημόσυνη δέηση υπὲρ αναπαύσεως των διατελεσάντων Προέδρων και Μελών της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΦΤ, των αρωγών του και των διακονηθέντων απόρων και εμπεριστάτων ενοριτών, προεξάρχοντος του Μητροπολίτου Θηβαϊδος κ. Πορφυρίου.

Στα πλαίσια του εορτασμού το βράδυ από τις 7:00 μ.μ. στὴν αίθουσα εκδηλώσεων «Πρωτοπρεσβύτερος Σπυρίδων Μανταδάκης», προς ενίσχυση του έργου του Φιλοπτώχου, θα γίνει αποκριάτικη χοροεσπερίδα με φαγητό και ζωντανή μουσική με τους Στέλλα Μαρινάκη στο τραγούδι, Τέλη Παπαδάκη τη λύρα και το τραγούδι και τους Γιῶργο Χουστουλάκη και Νίκο Ναυπλιώτη στο λαούτο.
Εκ του τμήματος Δημοσιών Σχέσεων και Επικοινωνίας,του Ενοριακού Συμβουλίου Ποιμαντικού Έργου Ιερού Ναού Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB