spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΝΑΚ PDF Εκτύπωση E-mail
  
22.02.12

xoros_enak_2012Κοσμοσυρροή στον Αποκριάτικο χορό του ΕΝΑΚ.  Πολύ κέφι, εξαιρετική μουσική και χορός, σε μια μοναδική βραδιά που θα μείνει αξέχαστη.
Μια ξεχωριστή βραδιά περίμενε τους φίλους του ΕΝΑΚ, που κατέκλυσαν όλες τις αίθουσες του Δημοτικού Αναψυκτηρίου, το βράδυ της Τσικνοπέμπτης. Οι αίθουσες στολισμένες με γούστο και φαντασία από τις γυναίκες του ΕΝΑΚ, δημιούργησαν μια ξεχωριστή και ζεστή ατμόσφαιρα. Εξαιρετική η οργάνωση της βραδιάς από τα μέλη του ΕΝΑΚ, που φρόντισαν και την πιο απίθανη λεπτομέρεια.
Εύγευστα και περιποιημένα τα εδέσματα και το catering, με ξεχωριστή φροντίδα για τους καλεσμένους και τις παρέες τους. Από την αρχή της βραδιάς φάνηκε πως όλος ο κόσμος θα γινόταν μια μεγάλη  και ζεστή παρέα.

Ο χορός απλώθηκε και στις τρεις αίθουσες του αναψυκτηρίου σε ένα ξέφρενο αποκριάτικο ξεφάντωμα. Ξεχωριστή σημασία τιμή και αναγνώριση για το ΕΝΑΚ, αποτελεί η συμμετοχή του κόσμου, ιδιαίτερα σήμερα που ο λαός μας και κάθε πολίτης ξεχωριστά βιώνει καθημερινά ένα ανελέητο σφυροκόπημα  και ανατροπές στη ζωή του από τους Ευρωπαίους τοκογλύφους και τους συνεταίρους τους.
Το ΕΝΑΚ, μακριά από κόμματα δόγματα και εμμονές αταλάντευτα προσηλωμένο απέναντι στη δουλεία που μας προετοιμάζουν και δίπλα στον πολίτη της Ηλιούπολης με συμπεριφορές και δράσεις που αποκλείουν κάθετι που μας προσβάλει και μας αφαιρεί το δικαίωμα στην ελπίδα, στην εργασία, στην ποιότητα ζωής και την κοινωνική προκοπή του λαού μας.

Καλές Αποκριές

 Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα
ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB