spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Κινητοποιήση την Πέμπτη από το ΣΕΡΓΔΗ - Συμμετέχει και η ΕΕΒΕ Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.02.12
Πικετοφορίες στις γειτονιές της Ηλιούπολης διοργανώνει την Πέμπτη 1 Μαρτίου το Σωματείο Εργαζομένων Δήμου Ηλιούπολης.
     Οι προσυγκεντρώσεις έχουν προγραμματιστεί για τις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης στα εξής σημεία:
  • Πλατεία Παραθύρα, Αγία Μαύρα
  • Πλατεία Ανεξαρτησίας, Αγία Μαρίνα
  • Πλατεία Αγίας Παρασκευής, Κάτω Ηλιούπολη
  • Πλατεία Αιμίλιου Βεάκη, Τυπογραφικά
Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθούν πικετοφορίες που θα καταλήξουν στην πλατεία Φλέμινγκ, όπου θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση.    Οι εργαζόμενοι του Δήμου με τη συγκεκριμένη κινητοποίηση τάσσονται ενάντια σε κάθε ιδιωτικοποίηση υπηρεσίας του Δήμου (καθαριότητα, παιδικοί σταθμοί κλπ.), ζητούν διασφάλιση των θέσεων και πληρωμή όλων των εργαζομένων και την άμεση απομάκρυνση των εθελοντών από τις οργανωμένες υπηρεσίες του Δήμου.     Στην κινητοποίηση της Πέμπτης θα συμμετάσχει και η Ένωση Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης, με προσυγκέντρωση στις 17:00 στην πλατεία Παραθύρα (αφετηρία/τέρμα γραμμών 206-212-216) στην Αγία Μαύρα.     Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ε.Β.Ε. Ηλιούπολης εξέδωσε σχετική ανακοίνωση:Το ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών - Εμπόρων Ηλιούποληςαποδέχτηκε την πρόσκληση του Σωματείου εργαζομένων του ΔήμουΗλιούπολης και αποφάσισε να στηρίξει ενεργά την απόφαση τηςΓενικής τους Συνέλευσης, συμμετέχοντας στις κινητοποιήσεις της 1ηςΜάρτη 2012 που θα γίνουν στην πόλη μας.
Καλούμε όλους τους συναδέλφους αυτοαπασχολούμενους,μικρούς εμπόρους, βιοτέχνες, αυτοκινητιστές, να συμμετέχουνστην κινητοποίηση την Πέμπτη 1η Μάρτη 2012 και ώρα 5:00 μ.μ., μεπροσυγκέντρωση στην Αγία Μαύρα (τέρμα λεωφορείων).
Είναι ώρα ευθύνης για όλους. Κάθε συνάδελφος πρέπει ναξεσηκωθεί. Τα μέτρα δεν πρέπει να περάσουν. Έχουμε καθήκον ναυπερασπιστούμε κάθε εργαζόμενο, κάθε άνεργο, κάθε συνταξιούχοπου πλήττεται από την αντιλαϊκή πολιτική.
Αυτή την βάρβαρη πολιτική του μαύρου μετώπου, τωνμονοπωλίων, της Ε.Ε., μόνο η λαϊκή συμμαχία αυτοαπασχολούμενων,εργαζομένων, νεολαίας, γυναικών, αγροτών μπορεί να την πετάξειστα σκουπίδια της ιστορίας.
Τιμωρείστε σκληρά ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., ΛΑ.Ο.Σ., που μέσα από ταχιλιάδες ψέματα και την τρομοκρατία προσπαθούν να μας πείσουνότι όλα γίνονται για το καλό μας.
Το δικό μας χρέος είναι η συσπείρωση και ο αγώνας για τηνανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει.
Δεν έχουμε άλλη επιλογή.
Ή θα υποταχθούμε για να σωθούν τα κέρδη των μονοπωλίων καιη Ε.Ε. ή θα εντείνουμε τους αγώνες για την ανατροπή της βάρβαρηςκαι αντιλαϊκής πολιτικής που θέλουν να επιβάλουν με το μαστίγιο.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB