spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΗΛΙΟΥ – πόλις ανθρώπινη πόλη PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.03.12

dentrofiteysi_elliniko_hliou-polisΤην Κυριακή 4-3-2012 πραγματοποιήθηκε εκδήλωση στο χώρο του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού με σύνθημα «να διεκδικήσουμε το χώρο του αεροδρομίου Ελληνικού» με την συμμετοχή φορέων και πολιτών της ευρύτερης περιοχής. Στα πλαίσια της άνω εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε και δενδροφύτευση ελιών σε συγκεκριμένο χώρο.
Η δημοτική μας κίνηση συμμετείχε στην άνω εκδήλωση, με αντιπροσωπεία της και τον επικεφαλής της Χρήστο Κοκοτίνη και  φύτεψε συμβολικά οκτώ ελιές.

Η αντίσταση στο ξεπούλημα του πρώην αεροδρομίου που επιχειρείται με συνοπτικές διαδικασίες από μία μη εκλεγμένη κυβέρνηση και την τρόικα στο πλαίσιο της γενικότερης πολιτικής καταλήστευσης της χώρας επ' ουδενί πρέπει να περάσει.

Η διεκδίκηση της δημιουργίας ενός μητροπολιτικού πάρκου πράσινου στον ευρύτερο χώρο είναι μία υπόθεση για την οποία πρέπει να παλέψουμε όλοι, για την οποία πρέπει να ενωθούν δυνάμεις από διάφορους χώρους.

Η δημοτική μας κίνηση πρωτοπόρα σε τέτοιους αγώνες και στόχους, είναι έτοιμη να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις ενός τέτοιου εγχειρήματος.

 

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τελευταία ανανέωση ( 07.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB