spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συνεδριάζει την Τρίτη 13/3/2012 το Δημοτικό Συμβούλιο PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.03.12

Την Τρίτη 13/3 και ώρα 19:45 στην Ειδική Αίθουσα Συνεδριάσεων "Κώστας Κονδύλης" του Δημαρχιακού Μεγάρου, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο με τα εξής θέματα προς συζήτηση:

1.      Συζήτηση και λήψη απόφασης για τις εργασίες συντήρησης - ανακατασκευής στην  πλ. Εθνικής Αντίστασης
2.      Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου
3.      Ορθή επανάληψη της 40/2012 σχετικά με τη λήψη απόφασης για την αποδοχή των όρων της πρόσκλησης και έγκριση συμμετοχής  στο ΕΠΠΕΡΑΑ - Πράσινα Δώματα σε Δημόσια Κτήρια  με την υποβολή προτάσεων για κτήρια του Δ. Ηλιούπολης

4.      Αυτοδίκαιη παραλαβή του έργου «Εγκατάσταση κλιματισμού στον 1ο Βρεφονηπιακό Παιδικό σταθμό επί της οδού Αθηνοδώρου»

5.      Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή 1ου Βρεφονηπιακού Παιδικού σταθμού επί της οδού Αθηνοδώρου»

6.      Έγκριση 2ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Επεμβάσεις στο κλειστό γυμναστήριο του 5ου Λυκείου και κατασκευή γηπέδου αθλοπαιδιών στα Πολυκλαδικά Λύκεια Ηλιούπολης» (Α.Μ. 29/08)

7.      Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου «Ανάπλαση και βελτίωση πρασίνου πλατείας Ανεξαρτησίας και Αναγνωσταρά και πάρκων επί της οδού Η. Κωνσταντοπούλου και εγκατάσταση πράσινης στέγης σε κοινόχρηστους χώρους» (Α.Μ. 29/08)

8.      Έγκριση 3ου Ανακεφαλαιωτικού Πίνακα του έργου: «Ανάπλαση κοινόχρηστου χώρου για ενίσχυση πρασίνου Η. Κωνσταντοπούλου μεταξύ των οδών Εθν. Μακαρίου και Παπαναστασίου»

9.      Αυτοδίκαιες παραλαβές έργων

 

Τελευταία ανανέωση ( 14.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB