spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΙΑΝΟΜΗ ΠΑΤΑΤΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.03.12

Με επιτυχία έγινε η διανομή 25 τόνων πατάτας στην πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού  (πλατεία ΙΚΑ) στους κατοίκους Ηλιούπολης, που είχαν κάνει σχετική παραγγελία. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σε 4 περίπου ώρες,  χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλη την εθελοντική ομάδα, που συμμετείχε στη διανομή, καθώς και στους Δημοτικούς Συμβούλους, που υπερέβαλαν εαυτούς μπαίνοντας σε κοπιαστικές δοκιμασίες. 
Η διανομή θα συνεχιστεί την Κυριακή, 18-3-2012, στον ίδιο χώρο (πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού) από τις 9 το πρωί.  Θα διανεμηθούν περίπου 70 τόνοι πατάτας. Απαραίτητη προϋπόθεση για την παραλαβή του προϊόντος είναι  η επίδειξη του αποκόμματος, στο οποίο αναγράφεται ο  αριθμός  παραγγελίας με τη σφραγίδα του Δήμου.    

Θερμή παράκληση για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, όσοι έχουν αριθμό παραγγελίας από το 1 μέχρι το 1000 να προσέλθουν για την παραλαβή από τις 9.00 το πρωί έως τις 12.00 το μεσημέρι, ενώ όσοι έχουν αριθμό παραγγελίας από  το 1001 και άνω παρακαλούνται να προσέλθουν από τις 13.00 έως τις 16.00.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων τους  συνδημότες μας, για τη συνεργασία, την κατανόηση και την υπομονή τους για τις όποιες δυσκολίες προκύψουν, καθώς  ο αριθμός παραγγελιών που θα εξυπηρετηθεί είναι μεγάλος.  Το μόνο ζητούμενο της διοίκησης είναι να ικανοποιηθούν όλοι, και να ευοδωθεί αυτή η προσπάθεια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Ο  Αντιδήμαρχος
Κοινωνικής Αλληλεγγύης  &  Εθελοντισμού 
Χρήστος  Γιαννάκης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB