spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ταξίδι με ένα βιβλίο. Bazaar βιβλίου στο Athens Metro Mall ΑΠΟ 23/3 ΕΩΣ 4/4/2012. PDF Εκτύπωση E-mail
  
18.03.12

taxidi_me_ena_biblioΏρες λειτουργίας καθημερινά και Κυριακές από τις 10 το πρωί έως 10 το βράδυ.
Athens Metro Mall   - Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (Ε.Σ.Ε.Β.Ε.)
Το Athens metro mall  στον Άγιο Δημήτριο (Λεωφ. Βουλιαγμένης 276) και το μη κερδοσκοπικό Επαγγελματικό Σωματείο Εκδοτών - Βιβλιοπωλών Ελλάδος (που διοργανώνει το πολύ επιτυχημένη ετήσια εκδήλωση «εκποίηση παζάρι βιβλίου» στην Πλατεία Κλαυθμώνος) διοργανώνουν bazaar βιβλίου στο 3ο και 4ο επίπεδο στου Athens Metro Mall από 23/3 έως 4/4/2012

Στο επίπεδο 3 θα εκτεθούν μόνο παιδικά βιβλία στο επίπεδο 4 όλα τα υπόλοιπα. Τα βιβλία που θα εκτεθούν προς πώληση – σε απίστευτα χαμηλές τιμές – είναι βιβλία 100 περίπου Ελλήνων εκδοτών που έχουν εκδοθεί τουλάχιστον 5 χρόνια πριν.

Οι κανόνες που καθορίζουν την τιμή πώλησης των βιβλίων στο bazaar είναι οι ίδιοι που ισχύουν και για το παζάρι της πλατείας Κλαυθμώνος (δηλαδή κανένα βιβλίο δεν θα πωληθεί σε τιμή πάνω από το 30% της αρχικής του αξίας). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα τα βιβλία που θα βρει κανείς στο bazaar του Athens Metro Mall να πωλούνται με έκπτωση τουλάχιστον 70% και σε μερικές περιπτώσεις να φτάνει έως και 90%.

Τα βιβλία αυτά κατά κανόνα δεν βρίσκονται στα ράφια των βιβλιοπωλείων πλέον αλλά δεν παύουν να είναι πολύ σημαντικά βιβλία.
Έως τώρα οι εκδηλώσεις αυτές γίνονται σε εξωτερικούς χώρους με προσωρινές κατασκευές στέγασης και κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Η διεξαγωγή παζαριού στα νότια προάστια σε ένα μοντέρνο και λειτουργικό χώρο όπως το Athnens Metro Mall γίνεται για πρώτη φορά, επιτρέποντας στο κοινό να επιλέξει κάτω από ιδανικές συνθήκες τα βιβλία που τον ενδιαφέρουν.
Για την καλύτερη και πιο άνετη εξυπηρέτηση του κοινού οι ώρες λειτουργίας είναι Καθημερινά και Σαββατοκύριακα από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Η πρόσβαση είναι εύκολη μιας και το Athens Metro Mall είναι απέναντι από τον σταθμό του μετρό ( Άγιος Δημήτριος ) Μόνο μια επίσκεψη από κοντά μπορεί να σας αποκαλύψει την πραγματική διάσταση αυτής της εκδήλωσης και η οποία είναι: πραγματικά πολύ φθηνά βιβλία στο κοινό
Δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην ποσότητα ή την αξία των βιβλίων που μπορεί να αγοράσει κανείς.
Μπορεί να κάνει αγορά ακόμη και ενός ευρώ.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB