spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Εκδήλωση για την Ημέρα της Γυναίκας PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.03.12

hmera_tis_gynaikas_20_3Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης η εκδήλωση προς τιμή της Ελληνίδας γυναίκας, για τη συμβολή της στην Εθνική Αντίσταση και στους κοινωνικούς αγώνες για ελευθερία, δημοκρατία και κοινωνική δικαιοσύνη.
Στο αδιαχώρητο της αίθουσας, τους παρευρισκόμενους καθήλωσαν οι ομιλίες του Αντιπροέδρου του Μουσείου, αγωνιστή της Εθνικής Αντίστασης και Προέδρου της Π.Ο.Α.Ε.Α., κ. Κ. Παππά, και της αγωνίστριας της Εθνικής Αντίστασης, Προέδρου του Παραρτήματος  Ηλιούπολης της Π.Σ.Α.Ε.Α. και μέλους του Δ.Σ. του Μουσείου, κ. Ζ. Πετροπούλου.

Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλαν καθοριστικά οι εξαιρετικές ομιλίες της κ. Τ. Βερβενιώτη (Διδάκτωρ Ιστορικός, Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) και της κ. Ε. Λιανή (υπ. Διδ. Ιστορίας, Πάντειο Πανεπιστήμιο). Την εκδήλωση συντόνισε ο υπεύθυνος του Μουσείου και μέλος του Δ.Σ., κ. Αχιλλέας Αδαμαντιάδης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ. Ε. Κατωμελίτη, μέλος του Δ.Σ. του Μουσείου και Γεν. Γραμματέας της Ε.Γ.Ε., η οποία και απηύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους της Ε.Γ.Ε., μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου της Π.Ο.Α.Ε.Α., μέλη του Δ.Σ. του Παραρτήματος  Ηλιούπολης της Π.Σ.Α.Ε.Α., ο Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Α/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, κ. Ο. Κωνσταντινόπουλος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κ. Μαρκουλάκη, Χ. Σερέτη, Ε. Καπίρη, Χ. Καλαρρύτης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Λευκαδίων Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB