spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο εορτασμός της 25ης Μαρτίου στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.03.12

parelasi_25_3_12Με σύμμαχο τον καλό καιρό και με την συμμετοχή πολιτών όλων των ηλικιών πραγματοποιήθηκε η παρέλαση στην Ηλιούπολη για την Επέτειο της 25ης Μαρτίου. Δεν έλειψαν οι διαμαρτυρίες από κινήματα και οργανώσεις, χωρίς όμως να δημιουργηθούν εντάσεις και επεισόδια. Έντονη όσο ποτέ άλλοτε ήταν η παρουσία των αστυνομικών δυνάμεων.
Από νωρίς το πρωί η Δημοτική Φιλαρμονική παιάνιζε τον εωθινό στους δρόμους της πόλης και έδινε τον εορταστικό τόνο της ημέρας, η επίσημη δοξολογία έγινε στο Ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και στη συνέχεια ακολούθησε η Επιμνημόσυνη Δέηση στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη στην πλατεία Φλέμινγκ.

Η εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας έγινε από το δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και  ακολούθησε  η κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη από τις αρχές της πόλης, τα Δ.Σ. Οργανώσεων, Σωματείων, Συλλόγων της πόλης και εκπροσώπους κομμάτων. Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι δεν κλήθηκαν οι εκπρόσωποι της Νέας Δημοκρατίας και της ΟΝΝΕΔ να καταθέσουν στεφάνι.

Η παρέλαση ξεκίνησε Περίπου στις 12:15 με τους οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης, ακολούθησαν οι τοπικοί σύλλογοι, οι γυμναστικοί σύλλογοι. τα δημοτικά σχολεία, τα γυμνάσια και τα λύκεια της πόλης μας. Στην παρέλαση επίσης συμμετείχαν υπό μορφή διαμαρτυρίας η Ένωση Συλλόγων Γονέων και κηδεμόνων Ηλιούπολης και η Ανοικτή Συνέλευση Κατοίκων Ηλιούπολης.

parelasi_syllogoy_gon

Τελευταία ανανέωση ( 23.03.20 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB