spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Ένας πόντος για δεύτερη χρονιά στέρησε την άνοδο Γ.Σ.Η - Κ.Α.Π 51 - 52 Κρίμα...
Ένας πόντος για δεύτερη χρονιά στέρησε την άνοδο Γ.Σ.Η - Κ.Α.Π 51 - 52 Κρίμα... PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.03.12
telikos_beskaΉττα σοκ για το παιδικό τμήμα που έφτασε για 2η συνεχόμενη χρονιά μια ανάσα από την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία της ΕΣΚΑ. Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ένας πόντος ήταν αρκετός για να μας στερήσει το όνειρο..... ο παιχνίδι έγινε την Τρίτη 20 Μαρτίου 2012 στο κλειστό του ΥΜΗΤΤΟΥ, το οποίο ήταν κατάμεστο από κόσμο. Όταν η κόρνα της γραμματείας σήμανε για τελευταία φορά, το ταμπλό έγραφε τελικό σκορ Ηλιούπολη - Αγ. Παρασκευή 51 - 52.

Το παιχνίδι ήταν πολύ δυνατό και οι δυο ομάδες τα έδωσαν όλα για τη νίκη. Όσο και αν προσπαθούσαν οι αντίπαλοι, δεν μπορούσαν να ξεφύγουν στο σκορ. Έτσι ένα ισχνό προβάδισμα 2 - 4 πόντων άλλαζε συνεχώς χέρια μέχρι και 2΄:20'' πριν το τέλος οπότε και διαμορφώθηκε το τελικό σκορ. Στα τελευταία 2΄:20'΄ η ομάδα μας δεν εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που της πρόσφερε απλόχερα η ομάδα της Αγ. Παρασκευής (3 λάθη, 2 χαμένες βολές) με αποτέλεσμα να κολλήσει στους 51 πόντους και να χάσει το παιχνίδι και την άνοδο.

Δεν πειράζει όμως, εκείνο που μένει είναι η μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν ο προπονητής Κυριάκος Κυριακίδης και τα παιδιά της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, στους οποίους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Τα δεκάλεπτα 15-15,  15-12, 10-13, 11-12

Για τον Γ.Σ.ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ αγωνίστηκαν οι παρακάτω: Κυριάκος Κυριακίδης (προπονητής), Πολυκράτης Πέτρος, Παπαθανάσης Γιώργος, Μάγκος Βασίλης, Μάντζαρης Θανάσης, Βλαχούλης Ηλίας, Φλώρος Γουλιέλμος, Φέρτης Θέμις (1997), Καρτσάκης Μιχάλης, Ιωάννου Γιάννης, Τζιλιβήρας Δημήτρης, Γιαννακόπουλος Νίκος και Κουλμάσης Γιώργος

Πηγή: http://www.ilioupolis-ac.gr/

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB