spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Εορτασμός της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου 1821 από τον Ροταριανό Όμιλο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
26.03.12

rotary_20_3_12Ο Ροταριανός Όμιλος Ηλιούπολης, στις 20 Μαρτίου 2012, σε αίθουσα του ξενοδοχείου Emmantina στην Γλυφάδα, γιόρτασε σε πανηγυρική συνεστίασή του την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, τιμώντας τους ήρωες και το μεγαλείο του Ελληνικού  Έθνους. Την  εκδήλωση παρακολούθησαν οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηλιούπολης κα Αργυρώ Πίκουλα και κ. Τάσος Ευσταθίου, Αξιωματούχοι της Ελληνικής Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, Ροταριανοί  με τις οικογένειες τους και φίλοι του  Ομίλου.

Το νόημα της επετείου ανέπτυξε ο φιλόλογος κ.Φώτης Φουρνόδαυλος με λόγο εμπεριστατωμένο και θεμελιωμένο σε αδιάσειστα ιστορικά επιχειρήματα. Απέδειξε, παραθέτοντας  ντοκουμέντα από την ιστορική πορεία του έθνους μας, ότι ο ελληνισμός έχει μέσα του σύμφυτο το στοιχείο της πνευματικής και ηθικής συγκρότησης -πράγμα που είναι από τη φύση του αθάνατο και το οποίο με τη σειρά του  εξασφαλίζει άτρωτη ζωτικότητα στη ράτσα μας.
Η εφτάχρονη επανάσταση του' 21 χαρακτηρίστηκε, και δίκαια, ένα ιστορικό θαύμα από κάθε πλευρά.
Η εκδήλωση έκλεισε με απονομή τιμητικής πλακέτας στον ομιλητή από τον Πρόεδρο του Ομίλου ροτ. Απόστολο  Μαμάτα, ο οποίος υπογράμμισε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό το δυναμικό μήνυμα της εθνικής επετείου μας.

Τελευταία ανανέωση ( 26.03.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB