spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΓΩΝΑΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
31.03.12

Ο «Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Ηλιούπολης (Π.Α.Ο.Δ.Ηλ.) - Γρ. Γρηγορίου», σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Ηλιούπολης, τα ποδοσφαιρικά σωματεία  Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Α.Ο. ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ, Α.Π.Ο. ΦΩΣΤΗΡ, Α.Ο. ΔΙΑΝΑ και το σωματείο Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ σάλας, συνδιοργανώνουν τον πρώτο ποδοσφαιρικό αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα, μεταξύ παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Ηλιούπολης.
Ο αγώνας αυτός εγκαινιάζει ένα νέο θεσμό, στον οποίο θα δοθεί το όνομα του αείμνηστου ποδοσφαιριστή της πόλης μας, Κώστα Μωραΐτη, για να τιμηθεί η προσφορά του στα κοινά και στην ανάπτυξη του αθλητισμού στην πόλη μας. Με τον θεσμό αυτόν καθιερώνεται ετήσια συνάντηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών μας, για την ενίσχυση φορέων που ασχολούνται με τα προβλήματα των κοινωνικά ασθενέστερων ομάδων.

Ο πρώτος αγώνας θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα, 9 Απριλίου 2012, στο Δημοτικό Στάδιο Ηλιούπολης (Χρυσάφη 1) και ώρα 17.30. Κατά τον χρόνο διεξαγωγής του αγώνα, θα συγκεντρώνονται τρόφιμα, που θα προσφέρουν όσοι από τους συμπολίτες και τους επιχειρηματίες της πόλης μας το επιθυμούν, για  ενίσχυση των συσσιτίων του Ιερού Ναού της Κοίμησης Θεοτόκου.

Στόχος είναι να περάσουμε ένα ευχάριστο απόγευμα, απολαμβάνοντας ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα, και ταυτόχρονα να τονίσουμε την σπουδαιότητα της κοινωνικής αλληλεγγύης και των ανιδιοτελών πράξεων ευαισθησίας και συνεισφοράς.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα γίνει κλήρωση με δώρα για τους παρευρισκόμενους.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB