spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συνελήφθη διαρρήκτης με εξειδίκευση.. στα καφενεία και τα ψητοπωλεία Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
05.04.12
magazi_spasmenoΣτα χέρια των αντρών της Ασφάλειας έπεσε στην Ηλιούπολη ένας 61χρονος Έλληνας γιατί τις πρώτες πρωινές ώρες είχε εισέλθει, αφού πρώτα είχε σπάσει τον υαλοπίνακα της εισόδου, σε καφενείο στην περιοχή της Ηλιούπολης και είχε αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των 380 ευρώ από την ταμειακή μηχανή, καθώς και 20 φιάλες οινοπνευματωδών ποτών.
Στη κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα πιστόλι, ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 7,2 γραμμ., ποσότητα ηρωίνης βάρους 0,3 γραμμ., χρηματικό ποσό 370 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.
Από την αστυνομική έρευνα, που διενεργήθηκε από το Τ.Α. Ηλιούπολης, προέκυψε, ότι ο συλληφθείς, από τις αρχές του έτους έχει διαπράξει 8 διαρρήξεις καταστημάτων (καφενεία, ψητοπωλεία, κυλικείο) στην Ηλιούπολη, πάντα με την ίδια μέθοδο, της θραύσης του υαλοπίνακα της εισόδου.
Από τα καταστήματα αφαιρούσε τα χρήματα που έβρισκε στις ταμειακές μηχανές, καθώς και φιάλες οινοπνευματωδών ποτών. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ ερευνάται η συμμετοχή του και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Τελευταία ανανέωση ( 05.04.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB