spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
10.04.12

Αμετάπειστη η Διοίκηση στις επιλογές της
Συνάδελφοι - γονείς,
Η Δημοτική Αρχή εμμένει να στηρίζει αυτή την πολιτική που θέλει ανακυκλώσιμους εργαζόμενους στους Παιδικούς σταθμούς, όπως και σε όλες τις υπηρεσίες.
Αμετάπειστη στις επιλογές της, απάντησε στις εργαζόμενες των Παιδικών Σταθμών την Παρασκευή ότι οι λύσεις είναι δύο, ή γυρνάνε στη δουλειά απλήρωτες και όταν τελειώσουν οι συμβάσεις τους να πάνε στα δικαστήρια να διεκδικήσουν τα λεφτά τους, ή να αποδεχτούν την απόλυση τους, για να πάρει άλλες στη θέση τους που δεν έχουν ακόμη συμπληρώσει 24 μήνες στη δουλειά, για να λειτουργήσουν οι Παιδικοί Σταθμοί. Αυτή είναι η «ευαισθησία» που διατρανώνει η Διοίκηση ότι έχει, πετάει το μπαλάκι στους εργαζόμενους.


  • Φτάνει η κοροϊδία. Το έγκλημα αυτής της πολιτικής της κυβέρνησης του Μαύρου μετώπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ που αποδέχεται απροκάλυπτα η Δημοτική αρχή, δεν πρέπει να περάσει. Είναι έγκλημα με θύματα τους συναδέλφους, τα παιδιά, την οικογένεια, το χτύπημα κάθε παιδαγωγικού έργου στους Παιδικούς Σταθμούς. Η τακτική των αλλεπάλληλων συμβάσεων με αποτέλεσμα την εναλλαγή εκπαιδευτικών στον ευαίσθητο χώρο των παιδικών σταθμών δημιουργεί τεράστια προβλήματα στο ψυχικό κόσμο των παιδιών.

    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ:
    Να πληρωθούν άμεσα οι συνάδελφοι στους Παιδικούς Σταθμούς, στην Καθαριότητα κλπ. Να μην πειραχτούν οι συμβάσεις τους. Τα απανωτά επεισόδια με την απλήρωτη εργασία είναι σήμα κινδύνου για όλους μας. Είναι σήμα κινδύνου για την ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών.
  • Καμία απόλυση. Μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους.
Να σταματήσουμε το έγκλημα.

ΚΑΤΑΛΗΨΗ
Τρίτη 10.4.12 & Τετάρτη 11.4.12
στους ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ  ΣΤΑΘΜΟΥΣ
  • ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Τρίτη 10.4.12 σε όλους τους χώρους
11.30π.μ. έως τη λήξη της βάρδιας.
  • Συγκέντρωση έξω από το Δημαρχείο 12.00μ.μ την Τρίτη 10.4.12

Το Δ.Σ.

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB