spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Οικονομικές και κοινωνικές παροχές στους δημότες μας PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.04.12

Με πλήθος παρεμβάσεων και παροχών, η Υπηρεσία Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου μας στέκεται στο πλευρό των δημοτών μας, ιδιαίτερα εκείνων που έχουν μεγαλύτερη ανάγκη οικονομικής ψυχολογικής και ηθικής υποστήριξης, αλλά και όλων των συμπολιτών μας, που πλήττονται από την οικονομική κρίση.
Ειδικότερα θα μπορούσαμε να αναφέρουμε:
Τη διανομή πακέτων με τρόφιμα, σε 130 περίπου οικογένειες απόρων συνδημοτών μας
Τη διανομή γάλακτος, σε εξήντα (60) περίπου παιδιά της πόλης μας, που εξακριβωμένα έχουν πρόβλημα σίτισης και την κάλυψη των άλλων δύο ημερήσιων γευμάτων τους από το Δήμο.


Τη διάθεση από το Δήμο ογδόντα (80) δωροεπιταγών των εκατόν πενήντα ευρώ (150,00€) σε εξακριβωμένα από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς άτομα με οικονομική αδυναμία, ενώ  δόθηκαν ακόμη δέκα (10)  δωροεπιταγές των σαράντα ευρώ (40,00€),   προσφορά της αλυσίδας super market  Σκλαβενίτη.
Την προμήθεια σε πολύ χαμηλές τιμές τροφίμων απευθείας από Έλληνες παραγωγούς, χωρίς τη διαμεσολάβηση μεσαζόντων, μια δραστηριότητα την οποία επιβάλλεται να συνεχίσουμε, παρά το ότι απαιτεί πολύ χρόνο και κόπο.
Πέραν αυτών καθημερινές είναι οι παρεμβάσεις της Κοινωνικής Υπηρεσίας σε αναξιοπαθούντες συνδημότες μας, με παροχή τροφίμων, ιατροφαρμακευτική κάλυψη και με οποιονδήποτε άλλον τρόπο μπορεί να τους ανακουφίσει από τα καθημερινά τους προβλήματα.
Να αναφερθεί ακόμη, πως σε καθημερινή βάση μοιράζονται γλυκά, που διατίθενται στην υπηρεσία μας από γνωστή αλυσίδα Ζαχαροπλαστείων, σε άπορους δημότες μας.
Θερμότατα πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον ευαισθητοποιημένο συνδημότη μας κρεοπώλη, κο Στέργιο Βεράρδο, για τη γενναιόδωρη προσφορά κρέατος
Κλείνοντας, γνωστοποιούμε στους συνδημότες μας, πως αρχές Μαΐου θα έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στα εγκαίνια των ιατρείων Κοινωνικής Αλληλεγγύης.

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟY
   ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB