spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΝΕΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.05.12

ndk_logoΣτην 6η θέση αξιολόγησης στην Αττική η Ηλιούπολη, με πρόταση της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου
Εγκρίθηκε από το Πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ» χρηματοδότηση
695.195,71€ για περιβαλλοντικές παρεμβάσεις στην πόλη μας
Πανηγυρίζει η Δημοτική Αρχή, μέσω Δελτίου Τύπου της στις 21 Μαΐου, ότι για μια ακόμη φορά επιβραβεύονται οι αδιάκοπες και μεθοδικές προσπάθειές της για την προώθηση έργων αναβάθμισης των δημόσιων χώρων και κτιρίων της πόλης μας, καθώς και για την εξοικονόμηση ενέργειας και την προστασία του περιβάλλοντος. Αφορμή, η απόφαση (ΦΒ1/Ε5.5/9479/440/9-1-2012) του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, που εντάσσει το Δήμο μας στο πρόγραμμα «Εξοικονομώ», διασφαλίζοντας χρηματοδότηση 695.195,71€ από το ΕΣΠΑ για παρεμβάσεις «Εξοικονόμησης ενέργειας σε υφιστάμενα δημοτικά κτίρια, κοινόχρηστους χώρους αστικού περιβάλλοντος και αστικές μεταφορές».

Αυτό που δεν λέει, όπως, η Δημοτική Αρχή, είναι ότι η συγκεκριμένη πρόταση χρηματοδότησης δεν είναι δική της, αλλά σχεδιάστηκε, μελετήθηκε, οργανώθηκε και κατατέθηκε προς έγκριση το 2ο εξάμηνο του 2009, από την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του Δημάρχου Γιάννη Αναγνώστου.

Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που η πρότασή μας αυτή, η οποία περιελάμβανε σημαντικές βελτιωτικές παρεμβάσεις σε πέντε σχολικά συγκροτήματα, το Δημοτικό Κολυμβητήριο και την περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου, εγκρίθηκε πανηγυρικά, φέρνοντας μάλιστα το Δήμο μας στην 6η θέση αξιολόγησης σε ολόκληρη την Αττική.

Δεν υποστηρίζουμε ότι χρειαζόμαστε τα εύσημα του κ. Βαλασσόπουλου για το σημαντικό έργο που προσφέραμε και συνεχίζουμε να προσφέρουμε στην πόλη.

Καλό θα ήταν, όμως, να είναι περισσότερο σεμνός και να μην καπηλεύεται την προσπάθειά μας, ισχυριζόμενος ότι με δικές του προτάσεις και δράσεις κερδήθηκαν σημαντικά έργα για την Ηλιούπολη. Το ίδιο είχε κάνει στο μεγάλο έργο «Πράσινη Ζωή στην πόλη», με το οποίο έγινε ανάπλαση πλατειών και κοινόχρηστων χώρων. Το ίδιο έγινε και με την κατασκευή του Βρεφονηπιακού (ή παιδικού;) Σταθμού στην οδό Αγαμέμνονος. Το ίδιο επιχειρείται και σήμερα, με το πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ». Ας αλλάξουν επιτέλους λογική και συμπεριφορά. Η απόκρυψη της αλήθειας, εκθέτει και γελοιοποιεί. Και οι πολίτες πλέον γνωρίζουν.

 

Γραφείο Τύπου, 24 - 5 - 2012

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB