spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Δήμος Ηλιούπολης - Εθελοντική Αιμοδοσία PDF Εκτύπωση E-mail
  
28.05.12
aimodosia_3_6O Δήμος Ηλιούπολης, συνεχίζοντας με συνέπεια το κοινωνικό του έργο, διοργανώνει την 43η Εθελοντική Αιμοδοσία, σε συνεργασία με το Κέντρο Αιμοδοσίας του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς». Η εθελοντική αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο, Σοφ. Βενιζέλου 114, την Κυριακή 3 Ιουνίου 2012 και ώρες 09.00 έως 13.00.
Προκειμένου η Κοινωνική Υπηρεσία να έχει τη δυνατότητα να ανταποκρίνεται στις ανάγκες για αίμα των δημοτών μας, η συμμετοχή όλων μας κρίνεται απαραίτητη.
Παρακαλούμε να ενημερώσετε και το περιβάλλον σας, ώστε να αυξηθεί ο αριθμός των εθελοντών αιμοδοτών, με σκοπό την αυτάρκεια του Δήμου μας σε αίμα, καθώς και την αμεσότερη εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας σε κρίσιμες για την υγεία τους στιγμές. Η Κοινωνική Υπηρεσία προτίθεται να δημιουργήσει επίσης Μονάδα Δοτών Αιμοπεταλίων, σε συνεργασία με το προαναφερθέν νοσοκομείο.
Για το λόγο αυτό, κατά τη διάρκεια της Αιμοδοσίας της 3ης Ιουνίου, θα πραγματοποιηθεί και η καταγραφή των συμπολιτών μας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά σε αυτή τη μεγάλη κοινωνική προσφορά. Η καταγραφή θα πραγματοποιηθεί από το γιατρό του Νοσοκομείου που θα προΐσταται της Αιμοδοσίας του Δήμου μας.
Θερμή παράκληση όλοι μας να αντιμετωπίσουμε με ιδιαίτερη ευαισθησία και σοβαρότητα το κάλεσμα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, συνειδητοποιώντας ότι η Προσφορά Αιμοπεταλίων είναι στην κυριολεξία ΔΩΡΟ ΖΩΗΣ.

Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
& ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ
Τελευταία ανανέωση ( 29.05.12 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB