spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Διδυμοποίηση των Ροταριανών Ομίλων Ηλιούπολης και Πανοράματος Θεσσαλονίκης PDF Εκτύπωση E-mail
  
01.06.12

rotary_ilioupoli-panoramaΣε μια όμορφη και συγκινησιακά φορτισμένη ατμόσφαιρα, στις 19 Μαίου 2012 στο ξενοδοχείο Εmmantina  στη Γλυφάδα, έγινε η τελετή διδυμοποίησης των Ροταριανών Ομίλων Ηλιούπολης και  Πανοράματος Θεσσαλονίκης  των 2470 και 2484 Περιφερειών του Διεθνούς Ρόταρυ αντίστοιχα.
Τη ξεχωριστή αυτή τελετή, κατά την οποίαν ετέθησαν οι βάσεις φιλίας, συνεργασίας, κοινών προγραμμάτων δράσης και πραγμάτωσης των ροταριανών οραμάτων,  ετίμησαν με την παρουσία τους οι Διοικητές  των δύο Περιφερειών Νικ. Μακρυγιάννης και Νικ. Κουζινόγλου, Ροταριανοί αξιωματούχοι, οι Δημοτικές Αρχές της Ηλιούπολης και πλήθος ροταριανών, οικογενειών και φίλων.

Οι Πρόεδροι των Ομίλων Απ. Μαμάτας Ηλιούπολης και Λ. Λαγάκος Πανοράματος, υπέγραψαν το πρωτόκολλο (χάρτα) διδυμοποίησης και αντάλλαξαν τις σημαίες των Ομίλων τους, τονίζοντας ότι μέσα στη σημερινή οικονομική συγκυρία  και τη ρευστή  πολιτική, πολιτιστική και κοινωνική ατμόσφαιρα στη χώρα μας  που δεν επιτρέπουν μεγάλη αισιοδοξία, το Ρόταρυ καλείται να αποδείξει ότι μπορεί να κάνει πράξη το Ροταριανό Ιδεώδες, να προσφέρει έργο και να δημιουργήσει ένα καλύτερο περιβάλλον και μέλλον για τον τόπο μας. Και αυτό μπορεί να το κάνει με τη Ροταριανή Δράση. Την κοινή ροταριανή δράση των δύο Ελληνικών Περιφερειών που θα προέλθει απο τη συναδέλφωση και σύσφιγξη των σχέσεων των Ομίλων τους.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB