spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΗΛΙΟΥ – πόλις Ανθρώπινη Πόλη - ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
27.07.12

logo_iliou_polisΤο τελευταίο χρονικό διάστημα, βασικά μετά τις εκλογές (τυχαίο;) η ΔΕΗ διακόπτει το ηλεκτρικό ρεύμα σε συμπολίτες μας, οι οποίοι αδυνατούν να το πληρώσουν, αφού είναι δεδομένο ότι τα τραγικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν  οι λαϊκές οικογένειες (ανεργία, μείωση μισθών, συντάξεων,προνοιακών επιδομάτων, λουκέτα σε μαγαζιά) οδηγούν σε πλήρη εξαθλίωση με συνέπειες όπως οι παραπάνω.
Επειδή το ηλεκτρικό ρεύμα είναι βασικότατο κοινωνικό αγαθό από την ύπαρξη του οποίου εξαρτάται ακόμη και η υγεία των συνανθρώπων μας, καλούμε τους συμπολίτες μας, τους φορείςκαι συλλογικότητες της πόλης μας σε αγώνα, ώστε να αποτραπούν τέτοιες ενέργειες,

Εμείς από την πλευρά μας δηλώνουμε ότι με κάθε τρόπο θα συμπαρασταθούμε στους παραπάνω συμπολίτες μας, προκειμένου να σταματήσει η παραπάνω απάνθρωπη κατάσταση. Καλούμε επίσης κάθε θιγόμενο συμπολίτη μας, να επικοινωνεί πάραυτα μαζί μας, ώστε να επιλαμβανόμαστε του θέματος.

Παραπέρα καλούμε και τη Δημοτική Αρχή να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να διδαχθεί από ενέργειες άλλων δημοτικών αρχών που αντιμετωπίζουν ανθρώπινα το πρόβλημα και με κάθε τρόπο να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι στους παραπάνω συνδημότες μας.

Τα βάρβαρα μέτρα που έρχονται καιτα οποία θα υποστεί η συντριπτική πλειονότητα των συμπολιτών  δεν πρέπει να περάσουν.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Αμαλίας 3 Ηλιούπολη 163 45 Τηλ.: 210 99.26.352 Fax : 210.99.26.352
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε  

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB