spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο συμπολίτης μας Ν. Πανανός χρυσός Ολυμπιονίκης PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.09.12
pananos_nikosΗ Δημοτική Αρχή συγχαίρει ολόθερμα την εθνική μας ομάδα, για την κατάκτηση του  χρυσού μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου, στο αγώνισμα του Μπότσια, στην κατηγορία BC3.
Ιδιαίτερη περηφάνια και συγκίνηση προκαλεί η συμμετοχή στην νικηφόρα ελληνική ομάδα του συνδημότη μας Νίκου Πανανού, του οποίου την προσπάθεια είχαμε τη χαρά και την τιμή να στηρίξουμε, παραχωρώντας σ’ αυτόν και τον προπονητή του κλειστή αθλητική αίθουσα στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Κολυμβητηρίου, παρέχοντας και όλες τις αναγκαίες διευκολύνσεις για την προπόνησή του, καθ’ όλο το διάστημα της προετοιμασίας του.
Ο πατέρας του αθλητή, κ. Α. Πανανός, δήλωσε δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Ηλιούπολης, που στάθηκε στο πλευρό του Ολυμπιονίκη, με την αμέριστη και έμπρακτη  υποστήριξή του στο δύσκολο δρόμο του προς τη μεγάλη νίκη.
Η Δημοτική Αρχή, θέλοντας να επιβραβεύσει και να ενισχύσει με κάθε τρόπο τις αξιέπαινες προσπάθειες αθλητών που, όπως ο Ολυμπιονίκης συμπολίτης μας Νίκος Πανανός, καταθέτουν το πάθος, την επιμονή και το πείσμα τους, για την προαγωγή του αθλητικού ιδεώδους, αποφάσισε να παραχωρήσει χώρο 100τ.μ. για να στεγαστεί το «Σπίτι του Μπότσια». Έναν χώρο που θα τεθεί στη διάθεση των αθλητών για την προπόνησή τους και για την καλλιέργεια και ανάδειξη του αθλήματος.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB