spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΕΠΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΝΑΚ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ 10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2012 PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.09.12

-                    Ζητήσαμε από τη Δημοτική αρχή να μας ενημερώσει για το συνολικό  κόστος της ανάπλαση της Κεντρικής πλατείας. Παράλληλα ζητήσαμε να συζητηθεί η «ατυχής» φυτοτεχνική μελέτη που εφαρμόστηκε στην Κεντρική πλατεία.

-                    Καταθέσαμε επερωτήσεις για την απαράδεκτη και πρωτοφανή εικόνα εγκατάλειψης του πράσινου σε πάρκα και νησίδες που αποτελούν εκτός των άλλων και μεγάλο κίνδυνο για την οδική ασφάλεια  πεζών και οχημάτων.

-                    Ζητήσαμε ενημέρωση για την λειτουργία των παιδικών σταθμών σε ότι αφορά  το μειωμένο προσωπικό και το ποσοστό ικανοποίησης  των αιτήσεων εγγραφής στους παιδικούς σταθμούς.

-                    Έντονη υπήρξε η διαμαρτυρία μας για την πλήρη απουσία ενημέρωσης του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με τις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη μας.

-                    Ερώτημα σχετικά με την οδική ασφάλεια και την όδευση των αυτοκινήτων στην οδό Πατριάρχου  Γρηγορίου διατύπωσε ο δημοτικός σύμβουλος του ΕΝΑΚ κ. Μπενάς Γιώργος.

-                    Ερώτημα και παράλληλα πρόταση για τον εμβολιασμό των παιδιών υπέβαλλε ο δημοτικός σύμβουλος του ΕΝΑΚ κ. Πούλος Γιάννης. Στην πρόταση του ο κ. Πούλος πρότεινε ο Δήμος να ζητήσει την συνδρομή του ΕΟΠΥΥ ο οποίος διαθέτει πλήρες δίκτυο εξυπηρέτησης των αναγκών σε εμβολιασμούς.

-                    Ο επικεφαλής του ΕΝΑΚ κ. Πανταζόπουλος Δημήτρης ζήτησε  από τον κ. Δήμαρχο  να ενημερώσει το Δημοτικό Συμβούλιο σχετικά με την αποπομπή του Διευθυντή της  Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου κ. Πίσσα  από τη θέση του και συγκεκριμένα:

                 Α.  Ποιοι ήταν οι λόγοι της αποπομπής του κ. Πίσσα από τοι Δήμαρχο.

                 Β. Να τεκμηριωθεί το πειθαρχικό αδίκημα στο οποίο « υπέπεσε»  ο κ. Πίσσας

                 Γ.   Να δοθούν εξηγήσεις για την προκλητική επίθεση στο γραφείο του Δ/ντη από το κ. Δήμαρχο  και τους συνεργάτες του που τον συνόδευαν.

 

Για το Ενωτικό Αυτοδιοικητικό Κίνημα

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB