spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Συγχαρητήρια στου επιτυχόντες και Καλή σχολική χρονιά PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.09.12

Ο Δήμaρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής και Δημοτικός Σύμβουλός Αλέξανδρος Κοντονίκας, με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση των αποτελεσμάτων των επιτυχόντων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, δήλωσαν τα εξής:

«Αγαπητοί μαθητές, εκφράζουμε σε εσάς και τις οικογένειές σας τα θερμά μας συγχαρητήρια για τις προσπάθειες που καταβάλατε προκειμένου να εισαχθείτε στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.

Εάν οι προσπάθειές σας απέδωσαν καρπούς, η εισαγωγή σας ανοίγει πλέον νέους ορίζοντες μπροστά σας και, παρά τις δυσκολίες που βιώνει όλη η κοινωνία σήμερα, μπορείτε εκμεταλλευόμενοι τις ευκαιρίες και τα εφόδια που σας παρέχει η τριτοβάθμια εκπαίδευση, και μένοντας προσηλωμένοι στους στόχους σας, να επιτύχετε στη ζωή σας. Καλή σταδιοδρομία λοιπόν.

Όσοι προσπαθήσατε, αλλά δεν κατορθώσατε να εισαχθείτε, απλά χάσατε μια μάχη από τις πολλές που θα κληθείτε να δώσετε στη ζωή σας. «Κάθε εμπόδιο για καλό» λέει ο θυμόσοφος λαός μας και ως ένα μικρό εμπόδιο στην περεταίρω πορεία σας πρέπει να το αντιμετωπίσετε. Με υπομονή, επιμονή, πείσμα και χωρίς ηττοπάθεια, μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το εμπόδιο, προκειμένου να θέσετε έναν νέο στόχο και να τον πετύχετε, ανοίγοντας νέες προοπτικές για τη ζωή σας. Καλή συνέχεια λοιπόν με πολλές επιτυχίες.

Στους μαθητές τέλος των σχολείων της πόλης μας, που ξεκινάνε τη νέα τους χρονιά, ευχόμαστε μια ιδιαίτερα παραγωγική σχολική χρονιά. Στην κρίση που διέρχεται η πατρίδα μας, η δημόσια παιδεία είναι ένας από τους τομείς που πλήττεται ιδιαίτερα, ωστόσο παρά τη δυσμενή συγκυρία, εμείς θα αγωνιστούμε με κάθε μέσο, ώστε να μην λείψει τίποτα από τα σχολεία που θα δημιουργούσε προβλήματα στην απερίσπαστη εκπαιδευτική δραστηριότητα. Είμαστε σίγουροι πως και οι γονείς σας αγωνίζονται, προκειμένου να μην σας μεταδίδουν το άγχος και τις αγωνίες της καθημερινότητας που όλοι βιώνουμε. Απερίσπαστοι λοιπόν από κάθε έγνοια, με μεθοδικότητα, συστηματική μελέτη, συνέπεια στις σχολικές σας υποχρεώσεις και συνεχή προσπάθεια, μπορείτε να δημιουργήσετε τις προϋποθέσεις για μια επιτυχημένη σχολική χρονιά. Καλή αρχή λοιπόν και καλή δύναμη σε εσάς και τις οικογένειές σας.»

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης

Βασίλης Βαλασόπουλος

 

Ο Πρόεδρος της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής

Αλέξανδρος Κοντονίκας

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB