spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Αθλητικά arrow Ισοπαλία 9-9 ο ΓΣ Ηλιούπολης με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών
Ισοπαλία 9-9 ο ΓΣ Ηλιούπολης με τον Πανιώνιο για την 3η αγωνιστική της Α1 Πόλο Ανδρών PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.11.12

ilioupoli-panionios_poloΙσόπαλος 9-9 έληξε ο αγώνας στην Ηλιούπολη ανάμεσα στον γηπεδούχο ΓΣ Ηλιούπολης και τον Πανιώνιο, για την 3η αγωνιστική της Α1 Ανδρών. Ο ΓΣ Ηλιούπολης προηγήθηκε και με 9-7 λίγα λεπτά πριν το φινάλε, αλλά ο Πανιώνιος επανήλθε με δυο γκολ και ισοφάρισε, με τον Τζαμαντάκη να πετυχαίνει το τελικό 9-9 στα 58 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη. Οι Νεοσμυρνιώτες πήραν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα ενώ για την ομάδα της Ηλιούπολης ήταν η δεύτερη ισοπαλία και μάλιστα με το ίδιο σκορ 9-9.
Τα οκτάλεπτα: 2-3, 3-4, 7-7, 9-9.

ΓΣ Ηλιούπολης (Νίκος Καραμάνης): Εκιτζόγλου, Κοντογιώργος, Φαναριώτογλου 1, Σαρρής, Καζάζης 1, Κουλιεράκης 1, Αγγελίδης 3, Λάζαρης 1, Ξιάρχος, Κωνσταντόπουλος, Κολυβάς, Γιάγκος 2, Παπαδογιάννης, Φωτόπουλος, Κάρμαλης.

Πανιώνιος (Κώστας Πασλής): Τζωρτζάτος, Αναστασιάδης 3, Λύκαρης , Κουτσιαλής 1, Θωμάκος 1, Τζαμαντάκης 2, Φούτρης, Σάκιτς, Αλβέρτης 1, Φωτίου 1, Αλεξάκης, Γαβαλάς Δ., Γρηγοριάδης, Καρακάσης, Κούκης.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB