spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.01.13

Ο Δήμος Ηλιούπολης συμμετέχει στο πανελλαδικό αντιρατσιστικό συλλαλητήριο, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 19 Ιανουαρίου 2013,  στο κέντρο της Αθήνας, και καλεί τους δημότες να εκφράσουν την αντίθεσή τους στα φαινόμενα ρατσιστικής και φασιστικής βίας και σε κάθε μορφή βίας απ' όπου και αν προέρχεται.
Το συλλαλητήριο, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας κατά του φασισμού, και υποστηρίζεται από πλήθος φορέων και δήμων, θα γίνει στις 2μ.μ. στην Ομόνοια, ενώ στις 4μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία στο Σύνταγμα, με τη συμμετοχή πολλών καλλιτεχνών και μουσικών συγκροτημάτων, όπως Υπόγεια Ρεύματα, Magic de Spell, Μίλτος Πασχαλίδης, Νίκος Τουλιάτος, MC Γίνκα, Ρίτα Αντωνοπούλου, Χαΐνης Αποστολάκης, Μοτίβο-4, Alex de Leon, Μάνος Πυροβολάκης, Ματούλα Ζαμάνη, Burger Project, Elektro Balkana, Ηλίας Μακρίδης και οι Βιτρw, Sound Esc, Radio Sol, Γιάννης Σιδηράς, Seli Kanou. Παράλληλα, θα λάβει μέρος και ο Βασίλης Κουκαλάνι, με το θέατρο "Μια Γιορτή στου Νουριάν".

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί η διακήρυξη ανθρώπων των Γραμμάτων και των Τεχνών ενάντια στο φασισμό και το ρατσισμό, ενώ θα γίνει παρουσίαση της διεθνούς διάστασης που λαμβάνει η κίνηση, καθώς την ίδια μέρα θα προβούν σε κινητοποιήσεις αλληλεγγύης κι άλλες χώρες της Ευρώπης και του κόσμου.

16/1/13

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB