spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΣΥΛΛΟΓΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.01.13

Αγαπητοί συνδημότες,
            Στο Δήμο μας λειτουργεί με μεγάλη επιτυχία το Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ανακουφίζοντας απόρους, ανέργους ανασφάλιστους συνδημότες μας, πολλοί από τους οποίους, λόγω της οικονομικής αδυναμίας που αντιμετωπίζουν, δεν είναι σε θέση να αγοράσουν τα φάρμακά τους, με αποτέλεσμα να διακόπτουν την θεραπευτική αγωγή που έπαιρναν.
            Το φαρμακείο προς το παρόν εξυπηρετεί τα περισσότερα αιτήματα για φάρμακα ανασφάλιστων συνδημοτών μας. Ωστόσο, για να έχει συνέχεια αυτή η κοινωνική δραστηριότητα της Κοινωνικής Υπηρεσίας, είναι απαραίτητο όλοι να συνεισφέρουν στην προσπάθεια εμπλουτισμού του φαρμακείου μας με φάρμακα που περισσεύουν.

            Στις 27/01/2013 ημέρα ΚΥΡΙΑΚΗ από τις 9:00 π.μ έως 17:00 μ.μ στην οδό Ιάσονος και Καραμανλή (στο 1Ο ΚΑΠΗ), όπου στεγάζεται το Φαρμακείο Κοινωνικής Αλληλεγγύης, περιμένουμε όλους τους Ηλιουπολίτες να φέρουν ό,τι φάρμακο τους περισσεύει, αρκεί να μην είναι ληγμένο, και ό,τι φάρμακα προτίθενται να προσφέρουν, ώστε το φαρμακείο να μπορεί να λειτουργεί χωρίς κανένα πρόβλημα.

            Σημειώνουμε επίσης ότι στο Δήμο μας υλοποιείται πιλοτικό πρόγραμμα για την προστασία του περιβάλλοντος από τα ληγμένα φάρμακα, τα οποία, με την απόρριψή τους στα κοινά απορρίμματα, μολύνουν τον διατροφικό κύκλο. Γι' αυτό μπορείτε να τα πηγαίνετε στο κοντινό σας Φαρμακείο, όπου υπάρχουν ειδικά δοχεία συλλογής των ληγμένων φαρμάκων, για την προώθησή τους για καταστροφή, με επιστημονικό τρόπο που δεν επιβαρύνει το περιβάλλον.

            Με την ελπίδα πως θα ανταποκριθείτε στο κάλεσμα, εκ των προτέρων σας ευχαριστώ όλους,  και σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρόνια.

 Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ & ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟY

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ  
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB