spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ημερίδα για την απασχόληση PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.03.13

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ημερίδα για την ένταξη στην αγορά εργασίας, με θέμα  «Οδηγός Επιβίωσης στην Αγορά Εργασίας σε συνθήκες κρίσης», που διοργάνωσε το Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων της Δ/νσης Κοινωνικών Υπηρεσιών & Υγείας του Δήμου Ηλιούπολης,  σε συνεργασία με το Skywalker.gr .
Η Ημερίδα είχε σαν στόχο την ενημέρωση των δημοτών, πάνω   σε θέματα που αφορούν στην εξεύρεση εργασίας και στην ανάπτυξη τεχνικών προσαρμογής στις εργασιακές συνθήκες σε εποχή οικονομικής κρίσης, παρέχοντας παράλληλα πρακτικές συμβουλές και μεθόδους πρόσβασης στην αγορά εργασίας. Σε αυτήν συμμετείχαν ως εισηγητές διακεκριμένοι επιστήμονες και εξειδικευμένοι επαγγελματίες σε θέματα ένταξης στην αγορά εργασίας.

Ειδικότερα τα θέματα πάνω στα οποία επικεντρώθηκαν οι εισηγητές ήταν τα εξής: 

  • Διαχείριση της ανεργίας
  • Αναζήτηση εργασίας
  • Επαναπροσδιορισμός & Εναλλακτικές δραστηριότητες
  • Επιχειρηματικότητα
  • Αγροτική Επιχειρηματικότητα
  • Παράλληλες Δραστηριότητες
  • Άλλες Αγορές Εργασίας
  • Γενική Μεθοδολογία

Επιπρόσθετα, έγινε και παρουσίαση των Υπηρεσιών που διαθέτει ο Δήμος Ηλιούπολης για τη διευκόλυνση, την ενημέρωση και υποστήριξη των κατοίκων της πόλης στην προσπάθειά τους να βρουν δουλειά, και να πετύχουν τους επαγγελματικούς τους στόχους, από την Υπεύθυνη του Γραφείου Υποστήριξης Ανέργων. Οι υπηρεσίες αυτές παρέχονται δωρεάν, σε τακτική βάση και με διάφορους τρόπους, με στόχο αφ' ενός τη μεγιστοποίηση της διάχυσης της πληροφόρησης (ιστοσελίδα του Δήμου, αποστολή mails προς ενδιαφερόμενους, οργάνωση ημερίδων κλπ), αφ' ετέρου τη συμβουλευτική υποστήριξη, για συγκεκριμένα θέματα σε όσους ενδιαφέρονται (εξατομικευμένη προσέγγιση).

Για συνεργασία με το  Γραφείο Υποστήριξης Ανέργων του Δήμου Ηλιούπολης, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Υποδοχής της Διεύθυνσης Κοινωνικών Υπηρεσιών και Υγείας, και να υποβάλετε το αίτημά σας.

 

Τηλ. Επικοινωνίας: 210 9970052, 210 9970053,210 9970055

Περισσότερες πληροφορίες στο www.ilioupoli.gr
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB