spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ PDF Εκτύπωση E-mail
  
08.04.13

Ο Δήμος Ηλιούπολης, προκειμένου να βοηθήσει δωρεάν δημότες του στη σύνταξη της φορολογικής τους δήλωσης για τη χρονιά 2012, καλεί τους λογιστές-φοροτεχνικούς της πόλης μας που θέλουν να βοηθήσουν, να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, τηλεφωνώντας στην Κοινωνική υπηρεσία του Δήμου, στο τηλέφωνο 210-9970010, 210-9970009, 6971833304, στον αντιδήμαρχο Κοινωνικής Αλληλεγγύης  κ. Χρήστο Γιαννάκη.
Το 2013 είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη χρονιά. Οι μεγάλες αλλαγές στη φορολογία εισοδήματος καθιστούν σχεδόν αδύνατη την ορθή σύνταξη της φορολογικής δήλωσης από απλούς φορολογούμενους, με αποτέλεσμα ο λογιστής να είναι απαραίτητος, ως ειδικός και γνώστης όλων των διαδικασιών.

Η συμμετοχή σας, φίλοι συνδημότες λογιστές-φοροτεχνικοί, στη μεγάλη αυτή κοινωνική προσφορά θα βοηθήσει και θα συνδράμει ουσιαστικά άπορες και οικονομικά αδύναμες οικογένειες.
Η σύνταξη των δηλώσεων θα γίνει σε χώρο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, σε ημέρες και ώρες που από κοινού οι προσφερόμενοι για βοήθεια λογιστές με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο θα συναποφασίσουν.
Οι λεπτομέρειες για τους δικαιούχους, τα δικαιολογητικά, ο  χώρος, οι ημέρες και οι ώρες θα ανακοινωθούν, αφού πρώτα εκδηλωθεί και καταγραφεί το ενδιαφέρον των λογιστών-φοροτεχνικών που προτίθενται να βοηθήσουν.
Οι επωφελούμενοι θα είναι συνταξιούχοι και μισθωτοί με ετήσιο εισόδημα  μέχρι 10.000 ευρώ.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΒΑΣ. ΒΑΛΑΣΣΟΠΟΥΛΟΣ

Τελευταία ανανέωση ( 08.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB