spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Καταβολή των συνδρομών στο Κολυμβητήριο και μέσω Τράπεζας PDF Εκτύπωση E-mail
  
12.04.13

Στο πλαίσιο της διαρκούς προσπάθειάς μας, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών, θέσαμε σε εφαρμογή τη δυνατότητα καταβολής των συνδρομών σας στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης και μέσω Τράπεζας.
Σε περίπτωση που επιλέξετε τον νέο τρόπο καταβολής των συνδρομών σας μέσω Τράπεζας, για κάθε εγγραφή ή ανανέωση μέλους θα γίνονται κανονικά όλες οι διαδικασίες στην Γραμματεία του Κολυμβητηρίου, όπου και θα σας παραδίδεται έντυπο, το οποίο θα προσκομίζετε σε οποιοδήποτε κατάστημα της Τράπεζας Αττικής, για την κατάθεση της συνδρομής σας. Σε διάστημα 4 εργάσιμων ημερών θα πρέπει να προσκομίσετε στην Γραμματεία του Κολυμβητηρίου το αποδεικτικό κατάθεσης, για την ολοκλήρωση της διαδικασίας εγγραφής ή ανανέωσης.
Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι  σε σύντομο χρονικό διάστημα θα υπάρχει η δυνατότητα να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές σας με την Γραμματεία του Κολυμβητηρίου μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε να αποφευχθεί η ταλαιπωρία σας και η  παρατεταμένη αναμονή σας στη Γραμματεία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην γραμματεία του κολυμβητηρίου ή να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 9922899 και 2109944001.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB