spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επιστολή Δημότη Προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.04.13

 Προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης
Είμαι μια δυστυχής κάτοικος της οδού Πουσουλίδου ( μένω απέναντι από το 7ον Γυμνάσιο) και λέω δυστυχής γιατί την Πέμπτη (11/4/2013) το πρωί ξύπνησα από τον ενοχλητικό θόρυβο μηχανήματος που έσκαβε την άσφαλτο μπροστά από την πόρτα μου . Ρωτώντας τους κυρίους που λειτουργούσαν το μηχάνημα έμαθα ότι με άνωθεν εντολή έσκαβαν για να γίνουν έργα για τη διαμόρφωση του δρόμου, και αναρωτήθηκα πότε ρωτήθηκα εγώ η οι υπόλοιποι κάτοικοι της Πουσουλιδου για αυτά τα έργα, πότε ζητήθηκε η γνώμη μου για το τι θα γίνει μπροστά από το σπίτι μου, ποιες είναι οι δικές μου ανάγκες …φυσικά ποτέ..
Επειδή (ρωτώντας πας στη πόλη λέει ο λαός μας ) έμαθα ότι τα φοβερά έργα που θα στενέψουν ασχημύνουν δυσκολέψουν την πρόσβαση στα σπίτια μας γίνονται για την ασφάλεια των μαθητών, γιατί τα έργα γίνονται μόνο στην Πουσουλιδου και όχι στην Παπαφλεσα που είναι και η είσοδος και έξοδος του Δημοτικού σχολείου αυτοί οι μαθητές δεν κινδυνεύουν, μήπως μια μονοδρόμηση του δρόμου με απαγόρευση της εισόδου από την λεωφόρο έλυνε το φοβερό πρόβλημα, μήπως ένα σχολικός τροχονόμος το πρωί και το μεσημέρι έδινε και δουλειά σε κάποιους ανέργους συμπολίτες μας και δεν θα υπήρχε πρόβλημα η μήπως υπάρχουν λεφτά για ξόδεμα.

Μήπως ήρθατε να δείτε τι γίνετε όταν βρέχει και σχολάνε οι μαθητές. Από πού θα περνάνε τα αυτοκίνητα των γονιών τους για να τα παραλάβουν, που θα χωράνε όλα , τα παρκαρισμένα των κατοίκων των εργαζομένων και των γονιών από ένα δρόμο μισό όλο ζικ-ζακ μήπως τελικά είναι ποιο επικίνδυνο. Για τα νερά της βροχής κάνατε κάποια μελέτη η θα λιμνάζουν εκεί και όλοι μαθητές και κάτοικοι θα τσαλαβουτάμε για να πάμε στο σχολειό και στα σπίτια μας .
Μήπως αν κάνατε τον κόπο να μας ρωτήσετε θα βρίσκαμε καλύτερες λύσεις για την ασφάλεια των μαθητών και την εξυπηρέτηση των κατοίκων.
Γιατί αφού θέλετε να προστατέψετε τους μαθητές δεν κάνετε πεζόδρομους όλο το τετράγωνο Λ. Σ.Βενιζέλου, Παπαφλέσσα, Φραντζή, Πουσουλίδου, με δέντρα παγκάκια ωραίο φωτισμό μελετημένες θέσεις για τα αυτοκίνητα μόνο των κατοίκων, (λεφτά για έργα υπάρχουν).
Σίγουρα δεν θα πάρω απάντηση αλώστε οι κύριοι που φτιάχνουν τα έργα εκτελούν εντολές άνωθεν, το δίκιο μου δεν θα το βρω, μόνο μια ερώτηση
ΕΓΩ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΩ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ (ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΟΥ) ΧΩΡΙΣ ΕΜΕΝΑ. ΠΟΤΕ.
Ευχαριστώ.

 Κατερίνα Μαρινάκη

Τελευταία ανανέωση ( 14.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB