spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Όταν ο εθελοντισμός συναντάει... τον εθελοντισμό. PDF Εκτύπωση E-mail
  
16.04.13
zeh_sep_bazaarΜε κοινό παρονομαστή το σεβασμό για τη φύση και ό, τι κατοικεί σ' αυτήν, το 1ο Σύστημα Προσκόπων Ηλιούπολης υποδέχεται τη ΖΕΗ στο χώρο του, Γρηγορίου Αυξεντίου 1 & Αθ. Λευκαδίτη, από τις 20 ως τις 21 Απριλίου 2013, για ένα ξεχωριστό Πασχαλινό Bazaar γεμάτο ενδιαφέρουσες ενημερωτικές δραστηριότητες και φοβερά δώρα για κάθε τσέπη και κάθε γούστο.
Δύο σκοποί διαφορετικοί (με κοινούς όμως στόχους: την αγάπη για ό,τι ζει και κινείται στη φύση), ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα διήμερο event που θα αποτελέσει μια μοναδική ευκαιρία για όσους το επισκεφθούν.
Από τη μια πλευρά, η ανάγκη να προσφέρεις σε κάθε αδέσποτο ζώο ότι περισσότερο μπορείς, να γίνεις η φωνή του όταν εκείνο δε μπορεί να μιλήσει.
Από την άλλη πλευρά, η ανάγκη να συνυπάρχεις αρμονικά με το περιβάλλον, να δέχεσαι ότι σου προσφέρει η φύση και να το εκτιμάς, φροντίζοντας να μην καταστρέψεις τίποτα, αλλά αντιθέτως να το προσέξεις όσο καλύτερα μπορείς. Προσκοπάκια και αδεσποτάκια μαζί, σας καλούν να έρθετε να γνωρίσετε από κοντά τη δράση των σωματείων και τους ανθρώπους που τα στηρίζουν με προσωπικό κόστος και θυσίες.

Βοηθήστε μας να συνεχίσουμε να βοηθάμε τις αδέσποτες ψυχές και παράλληλα μάθετε τα πάντα για τον υπέροχο κόσμο του προσκοπισμού, μία επίσης εθελοντική, μη πολιτική παιδαγωγική κίνηση, για νέους ανθρώπους, ανοικτή σε όλους, χωρίς διάκριση καταγωγής, φυλής ή πίστης, με σκοπό να συμβάλλει στην ανάπτυξη των νέων σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά μέσω της αλληλεκπαίδευσης με έμφαση στην υπαίθρια ζωή.

Guest stars / Μαζί μας:

  • Οι λατρεμένες μας "Γάτες Φλοίσβου"
  • Το αγαπημένο μας "ΚΑΖ - Καταφύγιο Αδέσποτων Ζώων"
  • Το ξεχωριστό "Σωματείο Αγίων Θεοδώρων Κορινθίας"
  • Το υπέροχο "ΠΡΟ.ΣΤ.Α.ΤΕ.Υ.Ω"
  • Η πάντα μάχιμη "Κιβωτός Μυτιλήνης"


Στο παζάρι μας θα βρείτε φρέσκο καφέ, παγωμένα αναψυκτικά, αλμυρά και γλυκά εδέσματα vegeterian και vegan, donuts και φυσικά σκυλολιχουδιές!
Ακόμα και αν δεν θέλετε να ξοδέψετε πολλά χρήματα, ελάτε να γνωριστούμε και να περάσετε ευχάριστα ένα πρωί ή απόγευμα, με τα παιδιά σας ή τα σκυλιά σας ή -ακόμα καλύτερα- με όλους μαζί!
Δεν έχει τόση σημασία το έσοδο (αν και, ομολογουμένως, θα εκτιμήσουμε το κάθε τί που μπορείτε να προσφέρετε), όσο η ευαισθητοποίηση των ανθρώπων γύρω μας στη χαρά που πηγάζει από την εθελοντική προσφορά και ιδιαίτερα τα μαθήματα ζωής για τους μικρούς μας φίλους, που θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά ότι για να είσαι χαρούμενος και ευτυχισμένος, δε χρειάζεται απαραίτητα το καλύτερο κινητό τηλέφωνο του σχολείου ή τα πιο ακριβά αθλητικά παπούτσια της τάξης, αλλά να βρεις μέσα στην καρδιά σου κάτι που αγαπάς και να το προσφέρεις χωρίς αντάλλαγμα.
Ζούμε όλοι στην ίδια χώρα και καταλαβαίνουμε πόσο δύσκολες εποχές είναι αυτές που διανύουμε. Ζητώντας από έναν άνθρωπο να βάλει το χέρι στην τσέπη σήμερα είναι συχνά μάταιο, αφού και κάποιοι που θέλουν να συμμετέχουν, αδυνατούν να διαθέσουν οικονομικούς πόρους σε τέτοιες ενέργειες.
Αν θέλετε όμως να βοηθήσετε, έστω και με το λιγότερο δυνατό κόστος, σίγουρα κάτι από όσα θα βρείτε στο παζάρι μας θα σας αρέσει και δε θα διαταράξει τις εύθραυστες ισορροπίες στο πορτοφόλι σας (αγοράζοντας μια λαμπάδα απ' το παζάρι μας και βοηθάτε τη ΖΕΗ να συνεχίσει το έργο της και παράλληλα ξεμπερδεύετε και με το βαφτιστήρι!)

Μεταξύ άλλων, στο παζάρι μας θα βρείτε:
Πασχαλινά είδη & Λαμπάδες
Διακοσμητικά αντικείμενα με θέμα τον σκύλο και τη γάτα
Χρηστικά αντικείμενα για όλο το σπίτι
Κοσμήματα και ρούχα για εσάς
Ρούχα και αξεσουάρ για τους τετράποδους φίλους σας
Βιβλία & CD/DVD.

Όπως σε κάθε bazaar μας έτσι και σε αυτό θα έχουμε εκπαιδευτές σκύλων που θα δίνουν δωρεάν συμβουλές εκπαίδευσης/συμπεριφοράς.
Τα μέλη της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για την δράση του Σωματείου καθώς και για τα ζώα που είναι διαθέσιμα προς υιοθεσία.
Τα μέλη του 1ου Συστήματος Προσκόπων Ηλιούπολης θα σας ενημερώνουν για τη δική τους δράση. Φορέστε το καλό σας χαμόγελο και ελάτε να μας βρείτε.
Δεχόμαστε με χαρά δωρεές αντικειμένων όπως περιλαίμια/οδηγούς, κουβέρτες/στρωσίδια, παλιά σπιτάκια/καλαθάκια καθώς και τροφές, φάρμακα και είδη αποπαρασίτωσης.


Πρόσβαση με τα λεωφορεία:
206 Δάφνη-Αγ.Μαρίνα
216 Στ.Μετρό Άγιος Δημήτριος - Αγία Μαρίνα
212 Στ.Μετρό Δάφνης - Βύρωνας- Καρέας.
Στάση "Γυμνάσιο". Η Γρηγ. Αυξεντίου είναι κάθετη στη στάση.
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB