spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Τραγωδία σε γήπεδο στην Ηλιούπολη σκοτώθηκε 8χρονο παιδί PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.04.13
Ο μαθητής δημοτικού βρήκε τραγικό θάνατο όταν καταπλακώθηκε από τη σιδερένια δοκό του τέρματος σε δημοτικό γήπεδο 5Χ5 σ5x5τη συμβολή των οδών Αλιμούντος και Αργυρούπολεως. Το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια του πατέρα του, που έτρεξε να σηκώσει το τέρμα και να κρατήσει στη ζωή τον γιο του. Αγωνιώδεις ήταν και οι προσπάθειες των φίλων και συμπαιχτών του μικρού παιδιού για να τον απεγκλωβίσουν, αλλά δεν κατάφεραν να τον σώσουν.

Αμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο και σε μόλις είκοσι λεπτά μετέφερε τον 8χρονο στο νοσοκομείο «Παίδων Αγία Σοφία», όπου οι γιατροί ξεκίνησαν άμεσα τις προσπάθειες ανάνηψης, αλλά δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα. Το μικρό αγγελούδι κατά τη μεταφορά του είχε υποκύψει στα τραύματά του και απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ανιση ήταν η μάχη για τον 8χρονο, καθώς η πτώση του σιδερένιου τέρματος σχεδόν συνέτριψε τον θώρακά του, ενώ προκλήθηκαν σοβαρές κακώσεις και στο κεφάλι.

Αν και δεν έχει διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες ακριβώς συνέβη το θλιβερό δυστύχημα, αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως τα τέρματα δεν είναι σταθερά στο έδαφος και από τον δυνατό αέρα που έπνεε στην περιοχή, παρασύρθηκε το τέρμα και έκοψε το νήμα της ζωής του 8χρονου. Το γήπεδο βρίσκεται σε άνοιγμα, στους πρόποδες του Υμηττού και εκείνη την ώρα το παιδί προπονούνταν με την παιδική ομάδα ποδοσφαίρου του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Τραγική φιγούρα ο πατέρας, δημοτικός υπάλληλος του Δήμου Δάφνης, που ανήμπορος είδε τον γιο του να «σβήνει». Αναπάντητα μένουν τα ερωτήματα για τις συνθήκες που συνέβη το δυστύχημα, όπως και γιατί ειδοποιήθηκε η αστυνομία με καθυστέρηση αρκετών ωρών και αφού οι υπεύθυνοι του γηπέδου 5Χ5 είχαν γίνει άφαντοι.

Το Α.Τ. Ηλιούπολης έχει αναλάβει την προανάκριση και αναζητά τον κατά τον νόμο υπεύθυνο του γηπέδου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως ο Δήμος Ηλιούπολης είχε παραχωρήσει τα 5Χ5 με τη μορφή της ενοικίασης σε ιδιώτες.

Τελευταία ανανέωση ( 20.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB