spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 11ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.04.13

ΨΗΦΙΣΜΑ

Την τελευταία εβδομάδα αναδείχτηκαν με τραγικό τρόπο τα προβλήματα που δημιουργούνται από την παραχώρηση των αθλητικών υποδομών από το Δήμο στους ιδιώτες.
Προβλήματα  σε βάρος της ασφάλειας των αθλούμενων παιδιών, χωρίς γιατρούς, χωρίς μέτρα ασφαλείας, με κακοπληρωμένους ωρομίσθιους προπονητές.
Το ίδιο όμως γίνεται και με τα σχολικά κτίρια. Μετά την κατάργηση του ΟΣΚ έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Κάγκελα που λείπουν, σκουριασμένα συρματοπλέγματα, προαύλια γεμάτα λακούβες - παγίδες.
Τα προβλήματα αυτά ο Σύλλογός μας έχει επισημάνει πολλές φορές και έχει απαιτήσει την επίλυσή τους τόσο με έγγραφα όσο και με παραστάσεις στους αρμόδιους αντιδημάρχους.
Ο άδικος χαμός του μικρού μαθητή θα πρέπει να αφυπνίσει και να συσπειρώσει όλους μας, ώστε να διεκδικήσουμε το αυτονόητο, την ασφάλεια των παιδιών μας στο σχολείο και τον χώρο που αθλούνται.

 

Να μην επιτρέψουμε να κινδυνέψει κανένα παιδί.

ΔΕΝ ΠΑΊΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

 

Καλούμε τους γονείς σε κινητοποίηση με παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.

 

Απαιτούμε:

1. Να παρθούν άμεσα πίσω οι παραχωρήσεις που έχουν γίνει στους ιδιώτες, από τον Δήμο, όπως αποδείχτηκε.

2. Μόνιμο προσωπικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις (γυμναστές, γιατρούς, πρώτες βοήθειες).

3. Τη σύσταση κλιμακίων, προκειμένου να ελεγθούν όλα τα σχολεία και τα κτίρια για την καταλληλότητα τους και ιδιαίτερα το 11ο Μετά την κατασκευή της πράσινης ταράτσας.

4. Να εγκριθεί άμεσα έκτακτο κονδύλι για την συντήρηση και τις ανάγκες των σχολείων και των αθλητικών εγκαταστάσεων.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB