spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.04.13

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Θέλουμε να αθλούνται και να ψυχαγωγούνται τα παιδιά μας. Όμως με το θανατηφόρο ατύχημα με το μικρό παιδί στις εγκαταστάσεις του 4ου Αθλητικού Κέντρου του Δήμου Ηλιούπολης ήρθε στην επιφάνεια η διαχρονική πολιτική κυβέρνησης και δημοτικών αρχών να εμπορεύονται αυτήν την ανάγκη.
Τελικά οι αθλητικές υποδομές και όχι μόνο, δεν είναι ασφαλείς, είναι λειψές, εγκαταλειμμένες, γυμνές.
Ο γονιός καλείται να βάλει το χέρι στην τσέπη. Η ασφάλεια των αθλούμενων παιδιών, η απαραίτητη ύπαρξη γιατρού στα αζήτητα. Είναι λένε ευθύνη των συλλόγων, των προπονητών ή των γονιών.
Το κράτος εκχωρεί αθλητικές υποδομές στους Δήμους χωρίς προσωπικό και χρηματοδότηση και οι Δήμοι με τη σειρά τους στους ιδιώτες. Οι ιδιώτες κοιτάνε το κέρδος. Το ίδιο ετοιμάζεται για τα ίδια τα σχολεία, με το "νέο σχολείο της αγοράς".
Οι γονείς δεν θα σωπάσουν.
Καλούμε τους γονείς σε αγωνιστική κινητοποίηση με παράσταση διαμαρτυρίας την Πέμπτη 25 Απριλίου 2013 και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο.

Απαιτούμε:

1.  Κατάργηση της επιχειρηματικής δράσης στον αθλητισμό. Η βάση του Αθλητισμού να είναι το σχολείο και η γειτονιά και σ' αυτή τη βάση να αναπτύσσεται ο αθλητισμός υψηλών επιδόσεων που να στηρίζεται από το κράτος.

2.  Χορήγηση δωρεάν από το κράτος όλων των προϋποθέσεων για τη Φυσική Αγωγή και τον Αθλητισμό της νεολαίας. Υλικοτεχνική υποδομή, επιστημονική στήριξη, επαρκής χρηματοδότηση, ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

3.  Μόνιμο προσωπικό στις αθλητικές εγκαταστάσεις (γυμναστές, γιατρούς).

ΚΑΛΟΥΜΕ

Όλους τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων της Ηλιούπολης για συμπόρευση και την συμμετοχή τους στην κινητοποίηση.

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB