spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Μερικές Ανησυχίες μου - Παπαμώκος Γιώργος PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.04.13
giorgos_papamokos

Κύριοι Δημοτικοί Άρχοντες
Γεύματα παρατίθενται στους μη έχοντες από αγάπη και συμπόνια ή για να προβληθούν οι κατέχοντες;
Αξιότιμοι κύριοι
Φέρετε τους εαυτούς σας στη θέση τους, που τους βγάλατε σε κοινή θέα για να δει ο κόσμος το θεάρεστο έργο σας.
Όταν βοηθάμε δεν το κάνουμε για να το επιδείξουμε.  Η μάνα μου έλεγε: Όταν βοηθάς και όσο βοηθάς, φρόντισε να είναι νύχτα.


Κύριοι τα γήπεδα 5Χ5 τα είχατε δηλώσει στην αρμόδια υπηρεσία της περιφέρειας για να αποφανθεί για την καταλληλότητα και να δώσει άδεια χρήσης και μη μου πείτε ότι φταίνε οι προηγούμενοι, θα σας απαντήσω «έκαστος εκ' των προϋπάρξάντων, σύμφωνα με το τελευταίο εκβάν κρίνεται».
Κύριοι σας έχω ζητήσει να λάβετε τα μέτρα σας στην οδό Ναβαρίνου. Πιστεύω να πληροφορηθήκατε το παρολίγον ατυχές γεγονός εκεί στον παιδότοπό πάνε πολλοί γονείς και παιδάκια. Γέμισε από κόσμο η περιοχή. Διώξτε τα αυτοκίνητα από εκεί. Θα γίνει ατύχημα. Το ξέρω , κουράζω αλλά καλύτερα το προλαμβάνειν παρά το θεραπεύειν.
Τα Χριστούγεννα τοποθετήσατε καρουσέλ στη Κεντρική πλατεία χωρίς μέτρα για ασφαλή πρόσβαση. Ευτυχώς που δεν έγινε ατύχημα. Στο πάρκο Ναυαρίνου υπάρχει ένας τεράστιος ευκάλυπτος. Μετά από κάθε αέρα σπάνε κλαδιά. Θα γίνει ατύχημα ειδικά τώρα που πάει κόσμος στο πάρκο. Φροντίστε για την ασφάλεια τρων παιδιών, των γονιών και των επισκεπτών.

 

Παπαμώκος Γιώργος

Τελευταία ανανέωση ( 25.04.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB