spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – Νέα Δημοτική Κίνηση PDF Εκτύπωση E-mail
  
30.04.13

ndk_logoΟ Δήμαρχος Ηλιούπολης, δυστυχώς για την πόλη μας, συνεχίζει το καταστροφικό του έργο.
Μετά την αδιανόητη παρέμβασή του στην κεντρική πλατεία με τα γνωστά αποτελέσματα, τώρα, παρά τις αντιρρήσεις και επισημάνσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, παίρνει σειρά η πλατεία Φλέμινγκ.
Με παρεμβάσεις εγκληματικές, αψυχολόγητες, αντιεπιστημονικές, παράνομες και έξω από κάθε λογική, ο κ. Βαλασόπουλος προβαίνει σε μία ακόμα επίδειξη αυταρχισμού και αδιαφορίας για το πραγματικό όφελος των πολιτών, μόνο και μόνο για να επιδείξει τάχα έργο, ακόμα και αν αυτό είναι απλά "βιτρίνας".

Κι όλα αυτά, αντί στην τόσο δύσκολη συγκυρία που διανύουμε, να ασχοληθεί με τα ουσιαστικά προβλήματα της πόλης, όπως για παράδειγμα η συντήρηση των γεμάτο προβλήματα σχολικών κτιρίων, η ομαλοποίηση της λειτουργίας των βρεφονηπιακών σταθμών, η καθαριότητα, το εγκαταλελειμμένο πράσινο, ο έλεγχος και συντήρηση των δημοτικών υποδομών(αθλητικοί χώροι, παιδικές χαρές κ.α.),που έχουν εγκαταλειφθεί στο έλεος του Θεού με το πρόσχημα ότι δεν υπάρχουν κονδύλια και προσωπικό.
Πάντως χρήματα για έργα, τα οποία δεν έχουν να προσφέρουν στην πόλη τίποτα άλλο, παρά μόνο υποβάθμιση των συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, είναι αλήθεια πως βρίσκονται από τη Δημοτική Αρχή.
Πριν αποφασίσει τις συγκεκριμένες εργασίες, ο Δήμαρχος ήταν, εξάλλου, υποχρεωμένος να τηρήσει τις προβλεπόμενες διαδικασίες, όπως τη δημόσια διαβούλευση και την έκδοση κανονιστικών αποφάσεων, κάτι όμως που για μία ακόμη φορά δεν έπραξε.
Τον καλούμε, έστω και την ύστατη ώρα, να αναλογιστεί τις ευθύνες του και να σταματήσει το συγκεκριμένο, χωρίς καμία ουσία, έργο.

Οι πολίτες καταλαβαίνουν, δεν μπορεί να τους παραπλανήσει.

 Γραφείο Τύπου, 26-4-2013

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB