spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου και 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.05.13

sxolia_mtnΣτις δύσκολες μέρες που διανύουμε, το σχολείο μετά την οικογένεια αποτελεί το φορέα που θα υποστηρίξει τα παιδιά μας και θα τα ενδυναμώσει, έτσι ώστε να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στις διάφορες προκλήσεις της ζωής τους. Οι Σύλλογοί μας παίζουν βοηθητικό και υποστηρικτικό ρόλο.
Μέσα στο παραπάνω πλαίσιο, την Τρίτη 30 Απριλίου 2013 μέλη των Δ.Σ. των δύο Συλλόγων, επισκέφθηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων Α. Κυριακού, τη μονάδα τεχνητού νεφρού και πρόσφεραν υποστηρικτικό εξοπλισμό και εκπαιδευτικό υλικό για τις ανάγκες των παιδιών που νοσηλεύονται.
Το παραπάνω υλικό αγοράσθηκε από τα έσοδα των δύο πασχαλινών παζαριών που διοργανώσαμε στα σχολεία μας, με τις πασχαλινές κατασκευές που δημιούργησαν οι μαθητές , με την βοήθεια και την καθοδήγηση των δασκάλων τους (του 8ου Δημοτικού) και με τις πασχαλινές κατασκευές που δημιούργησαν οι γονείς των μαθητών (του 17ου Δημοτικού).
Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά, τους γονείς και κηδεμόνες, τους δασκάλους και τις Διευθύνσεις των δύο σχολείων μας για την στήριξη τους για την επιτυχή ολοκλήρωση της προσπάθειας των Συλλόγων μας

 

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ & ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ 8ου & 17ου ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

Μεσσηνίας και Κεφαλληνίας, ΤΚ 16342, Ηλιούπολη, Αθήνα -Τηλ.:2109919557

http://8dim-ilioup.att.sch.gr -e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε

ΓΙΑΤΑ Δ.Σ

Ο Πρόεδρος του 8ου Δημοτικού Ντέτσικας Κωνσταντίνος

Ο Πρόεδρος του 17ου Δημοτικού Τασούλας Μιχαήλ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB