spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ "ΠΡΩΤΑ Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ" - Πολιτικά απομονωμένος και απαξιωμένος ο κ. Αναγνώστου PDF Εκτύπωση E-mail
  
09.05.13

prota_h_hlioupoliΟ κ. Αναγνώστου και η μικρή πια παρέα που του έχει απομείνει απαξιωμένος από την παράταξή του και την πόλη του και κενός από πολιτικά επιχειρήματα θυμήθηκε την προσφιλή του τακτική. Αντί να ενώσει την πόλη σ' αυτή τη δύσκολη συγκυρία, λειτουργεί διχαστικά για να αποκομίσει μικροπολιτικά οφέλη.
Συκοφαντία, λάσπη και ψέματα. Του είχαμε διαμηνύσει ότι το σκηνικό του 2006 δεν θα επιτρέψουμε να επαναληφθεί. Είναι πια επικίνδυνος όχι μόνο για την παράταξή του, αλλά πρώτα απ' όλα για την Ηλιούπολη. Η πολιτική του διαδρομή ως επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο εξαντλείται στις κάτωθι ενέργειες:

  •   Προσφυγές στην Περιφερειακή Διοίκηση για ακύρωση Αποφάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, οι οποίες απορρίφθηκαν όλες πανηγυρικά.
  •   Πολιτική εκμετάλλευση της απώλειας ενός μικρού παιδιού.
  •   Ψέματα για τις διαδικασίες που ακολουθεί η Δημοτική Αρχή στο έργο της.
  •   Πολιτική εκμετάλλευση για τη Διοικητική Αλλαγή που επέβαλε με απόφασή της η Ιερά Σύνοδος για τον Απόστολο Παύλο.
  •   Υποστήριξη παράκεντρων που έγιναν δίπλα στο νεκροταφείο, με σκοπό να πλήξει το Δημοτικό κυλικείο.
  •   Ασφυκτικές πιέσεις για να συγκαλύψει ό,τι είχε συμβεί στις Δημοτικές Επιχειρήσεις τις οποίες "βούλιαξε" στην κυριολεξία επί δημαρχίας του.
  •   Παρεμπόδιση εκτέλεσης έργων του Δήμου, ακόμη και αυτών που ο ίδιος είχε σχεδιάσει να κάνει, και ποτέ δεν υλοποίησε.

Ο δήθεν υπερασπιστής της Δημόσιας Περιουσίας έδωσε επί των ημερών του για εκμετάλλευση όλους τους κοινόχρηστους χώρους της Πόλης μας στην εταιρεία Ευώνυμος Α.Ε. Μέσα σε ένα χρόνο κατάφερε να τη φορτώσει με χρέη ύψους 1.700.000 ευρώ (οφειλές σε Εφορία, ΙΚΑ και προμηθευτές), αφήνοντας απλήρωτους και τους εργαζόμενους, τους οποίους τελικά αποζημίωσε η δική μας Δημοτική Αρχή.

Σχετικά με το Δημοτικό Αναψυκτήριο στον Προφήτη Ηλία, γνωρίζει καλά ο κ. Αναγνώστου ότι προχωρήσαμε στην αφαίρεση όλων των αυθαίρετων κατασκευών που ο ίδιος είχε εγκαταστήσει, επαναφέροντας τον χώρο στην αρχική του μορφή κατόπιν και των σχετικών εντολών από το Δασαρχείο.

Όσο για το sports café, όπως οφείλει να γνωρίζει ο κ. Αναγνώστου, έχουν γίνει όλες οι νόμιμες προβλεπόμενες διαδικασίες (πλειοδοτικός διαγωνισμός), στις οποίες ήταν παρόντες και δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

Συκοφάντες, ψεύτες και λασπολόγοι, ο Αναγνώστου και οι λιγοστοί υποστηρικτές του ντροπιάζουν τον κόσμο μιας παράταξης που "εκπροσωπούν" που έχει εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

8/5/13

«Πρώτα η Ηλιούπολη»

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB