spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Άσκηση δασικής πυρκαγιάς στην Ηλιούπολη PDF Εκτύπωση E-mail
  
15.05.13

Την Πέμπτη, 16 Μαΐου 2013, θα πραγματοποιηθεί άσκηση δασικής πυρκαγιάς μεγάλης έκτασης σε πραγματικές συνθήκες, με την κωδική ονομασία «ΔΙΑ ΠΥΡΟΣ 2013», στην δασική περιοχή του Υμηττού, που διοργανώνεται από τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας  του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη και το Αρχηγείο του Πυροσβεστικού Σώματος.
Μετά από επίμονες προσπάθειες και απαίτηση του Δήμου Ηλιούπολης και ιδιαίτερα του Δημάρχου κου Β. Βαλασόπουλου και του Αντιδημάρχου Πόλης κου Χ. Καλαρρύτη επελέγη, ως χώρος διενέργειας της άσκησης, η περιοχή του Υμηττού που βρίσκεται εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ηλιούπολης.  Ο Δήμος μας έχει ενεργό συμμετοχή στην οργάνωση της «επιχείρησης», και κατά τη διάρκεια της άσκησης θα συμμετέχει με όλη την υλικοτεχνική υποδομή που διαθέτει.

Με δεδομένο ότι η άσκηση θα αντιμετωπιστεί ως πραγματικό συμβάν δασικής πυρκαγιάς, και θα ακολουθήσει όλα τα επιχειρησιακά στάδια μιας δασικής πυρκαγιάς που εξελίσσεται στα γεωγραφικά όρια του Δήμου μας, το όφελος στο κρίσιμο για την πόλη μας ζήτημα της πυροπροστασίας θα είναι τεράστιο.

14/5/13

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB