spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΚΕΠ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ
ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΚΕΠ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
17.05.13

Με αφορμή την πρόσφατη δημοσίευση στο site σας, city of Ilioupolis, σχετικά με το θέμα: ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΚΕΠ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ, θα σας παρακαλούσαμε να αφαιρέσετε το σχόλιο το οποίο αναφέρεται στη Δημοτική Αστυνομία, διότι η σχετική αναφορά σας δεν έχει βάση, καθώς όπως αποδεικνύεται δεν έχει γίνει εμπεριστατωμένη έρευνα γύρω από το συμβάν.
Σύμφωνα με την Κ.Υ.Α 129/2534 από 04-02-2012, άρθρο 9 παρ. 1,§ στ, η Δημοτική Αστυνομία απαγορεύεται να μεταφέρει πρόσωπα και πράγματα άσχετα προς την υπηρεσιακή της αποστολή. Γι' αυτό το λόγο, το σχόλιό σας σχετικά με το ότι η Δημοτική Αστυνομία αρνήθηκε τις εντολές της αντιδημάρχου Κας Μαρκουλάκη, στο να μεταφέρει με το περιπολικό στο Τμήμα Ασφάλειας το θύμα της απόπειρας ληστείας για να δώσει κατάθεση, είναι άτοπο και θίγει την Υπηρεσία μας, καθώς επίσης δημιουργεί αρνητικές εντυπώσεις στους αναγνώστες σας και αποπειράται να υποβαθμίσει το θεσμό της Δημοτικής Αστυνομίας.
Επίσης, σύμφωνα με τις μαρτυρίες των συναδέλφων που ήταν στο σημείο, ο κύριος δεν ήταν εμφανώς τραυματισμένος, όπως ισχυρίζεστε. Σε αντίθετη περίπτωση, αρμόδιο για τη μεταφορά του θα ήταν το ΕΚΑΒ, προκειμένου να του παρασχεθούν οι α' βοήθειες και όχι η Δημοτική Αστυνομία.
Εν κατακλείδι σας παρακαλούμε για την άμεση αποκατάσταση της αλήθειας γύρω από το συμβάν της 15/05/2013 που διαδραματίστηκε στο ΚΕΠ της ΑΓΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, με άμεση ανάρτηση του κειμένου που σας παραθέτουμε.

Με εκτίμηση
Ο ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
ΚΟΤΣΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB