spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Έκθεση ζωγραφικής των ΚΑΠΗ του Δήμου PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.05.13

Τις εικαστικές τους δημιουργίες παρουσιάζουν τα μέλη των ΚΑΠΗ του Δήμου μας, σε μια έκθεση ζωγραφικής, που θα διαρκέσει από τις 22/5 έως τις 24/5/2013.
Τα έργα που θα εκτεθούν είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που έγινε καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς από όσους συμμετείχαν στα μαθήματα ζωγραφικής, που λειτούργησαν στα τρία ΚΑΠΗ της πόλης μας, υπό την καθοδήγηση του ζωγράφου Αλέξη Αντύπα.
Στα μαθήματα αυτά πήραν μέρος πολλοί συμπολίτες μας, μέλη των ΚΑΠΗ, που θέλησαν να δοκιμάσουν τις δημιουργικές τους ικανότητες στη ζωγραφική, και να έχουν μια πρώτη γνωριμία με το σχέδιο, το χρώμα και τις διάφορες τεχνικές ζωγραφικής, ενώ παράλληλα τους δόθηκε η δυνατότητα να αναπτύξουν τη φαντασία τους, και να αυτοσχεδιάσουν σε ελεύθερα θέματα, αξιοποιώντας δημιουργικά και ποιοτικά τον χρόνο τους. Την πορεία αυτής της προσπάθειας θα παρακολουθήσουμε στην έκθεση της δουλειάς τους, μέσα από την παρουσίαση όχι μόνο των ολοκληρωμένων έργων, αλλά και των προσχεδίων και των ασκήσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων.

Την έκθεση μπορείτε να επισκεφθείτε στον νέο εκθεσιακό χώρο του Δήμου, στο κτίριο του πρώην ΟΤΕ (Νικομάχου 18, Κ. Ηλιούπολη), από τις 10.00 έως τις 20.00 καθημερινά. Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη, 22/5/13, ώρα 18.00.

 

21/5/2013

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB