spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Ο λαός μας λέει σοφά ότι η μισή αλήθεια είναι το μεγαλύτερο ψέμα PDF Εκτύπωση E-mail
  
23.05.13

prota_h_hlioupoliΔιαβάσαμε δελτίο τύπου  με τίτλο :Η επιλεκτική ... "ευαισθησία" και το πάρτυ των ... ημετέρων ...!!! , του γραφείου τύπου της Παράταξης ΗΛΙΟΥ-πόλις, με ανούσιες ωραιοποιήσεις και σκόπιμες αποκρύψεις.
Ας το δούμε αναλυτικά :

  • Το ποσό των 80 Ευρώ, για το camp,διαμορφώθηκε το 2012, από 120 Ευρώ τα προηγούμενα χρόνια, δηλαδή μειώθηκε σε ποσοστό πλέον του 30% . Επιπλέον μείωση δεν μπορούσε να γίνει διότι η δραστηριότητα της κολύμβησης ανεβάζει πάρα πολύ το κόστος.
  • Το ‘'ιλιγγιώδες ποσό των 9.600 Ευρώ'' αναλύετε : 9.600 - 23% ΦΠΑ = 7.800 ΕΥΡΩ.

Το ποσό των 7.800 Ευρώ αφορά την μισθοδοσία τεσσάρων εκπαιδευτών (1 ανά 20 παιδιά), ένας επικεφαλής, ένας νοσηλευτής, ένας γραμματεία και ένας καθαριστής, δηλαδή μισθοδοσία και ασφάλιση στο ΙΚΑ οκτώ (8) εργαζομένων για ενάμιση μήνα συν το "τεράστιο" κέρδος της επιχείρησης.

  • Η έρευνα αγοράς που έγινε από κοινού Διοίκηση - εργαζόμενοι του ΠΑΟΔΗΛ, κατέδειξε ότι η πλέον συμφέρουσα προσφορά είναι αυτή που κατατέθηκε στο Δ.Σ. του ΠΑΟΔΗΛ και εγκρίθηκε.
  • Η σύγκριση με τον γειτονικό Δήμο είναι επιεικώς απαράδεκτη γιατί δεν γίνεται στο σύνολο των δράσεων και Δήμων αλλά μεμονωμένα (αλήθεια, ρωτήσατε τι οικονομικό έλλειμμα έχει ο γειτονικός Δήμος;)

Τόσο    απλά  !!!! 

Δίνουμε την δυνατότητα σε όλους , να απασχοληθούν τα παιδιά δημιουργικά από 07.30 π.μ. έως 16.00 μ.μ., με 4 Ευρώ την ημέρα.

 

Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η : ‘' Η μικροπολιτική μας κάνει ακόμα μικρότερους.''

Τελευταία ανανέωση ( 23.05.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB