spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ - ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.09.13

aristeri_protovouliaΗλιουπολίτες, Ηλιουπολίτισες
Το τελευταίο διάστημα μεγάλα γεγονότα συγκλονίζουν την ελληνική κοινωνία. Αναμφισβήτητα κορυφαίο γεγονός αποτελεί η δολοφονία του αγωνιστή και αντιφασίστα Παύλου Φύσα απ' τη δολοφονική συμμορία της Χρυσής Αυγής. Ένα γεγονός που επισκίασε τις πολιτικές εξελίξεις και δημιούργησε νέα δεδομένα στην ελληνική κοινωνία και το λαϊκό κίνημα. Οι φασιστική συμμορία των ναζί έδειξε το αποκρουστικό της πρόσωπο και δολοφόνησε εν ψυχρώ ένα αγωνιστή επειδή «δεν τους άρεσε η φάτσα του» όπως θα έλεγαν οι ίδιοι στα καταγώγια του υποκόσμου που συχνάζουν! Η πολιτική αυτή δολοφονία έχει όμως φυσικούς και ηθικούς αυτουργούς! Αυτοί που οπλίζουν το δολοφονικό χέρι των νεοφασιστών είναι η πολιτική της υποτέλειας της ξενοδουλείας και της κοινωνικής βαρβαρότητας που εφαρμόζει η κυβέρνηση κατ' εντολή των αφεντικών της Ε.Ε. και του ΔΝΤ. Σήμερα η κυβέρνηση Σαμαρά Βενιζέλου χύνει κροκοδείλια δάκρυα για τον άδικο χαμό του σ. Φύσα. Διαπιστώνει ότι η Χ.Α. είναι μια εγκληματική οργάνωση. Όμως δεν λέει τίποτε για τις αιτίες που θέριεψε αυτή η συμμορία. Δεν λέει τίποτε για τα αίτια που θρέφουν τον φασισμό και τη δολοφονική του δράση.

Δημοκράτες, αντιφασίστες!

Η Χ.Α. θέριεψε εξαιτίας της βάρβαρης αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης. Θέριεψε γιατί εκμεταλλεύτηκε την οργή των λαϊκών στρωμάτων που διαλύονται απ' τα κυβερνητικά μέτρα. Θέριεψε γιατί εκμεταλλεύτηκε τα αδιέξοδα που ένοιωσε όλη η ελληνική κοινωνία απ' την άγρια επίθεση του κεφαλαίου και της κυβέρνησης. Για μια ακόμα φορά οι φασίστες εκμεταλλευτήκαν την πλέρια αγανάκτηση της συντριπτικής πλειοψηφίας του λαού και με ψεύτικα συνθήματα, ρίχνοντας το βάρος σε ανήμπορους και κατατρεγμένους όπως όλοι αυτοί που αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν τον τόπο τους και να ψάξουν αλλού να βρουν τον παράδεισο, βρήκαν την ευκαιρία να επιτεθούν λυσσασμένα στους αγωνιστές του κινήματος και στη πραγματικότητα να συγκαλύψουν τη κυβερνητική πολιτική.

 

Εργαζόμενοι, άνεργοι!

Για να συντριβεί σήμερα η φασιστική συμμορία της Χ.Α. είναι αναγκαίο να ανατραπεί η βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική. Όσο το εργατικό κίνημα αδυνατεί να αποκρούσει την αντιλαϊκή λαίλαπα δεν θα μπορεί να αποκρουστεί και το ρεύμα του φασισμού. Η κυβέρνηση Σαμαρά επιχειρεί σήμερα να εκμεταλλευτεί την εγκληματική δράση των δολοφόνων και να σταματήσει κάθε απεργιακό αγώνα. Επιχειρεί δήθεν να σταματήσει την αφηνιασμένη δράση των νεοναζί, τη στιγμή που η πολιτική της φτώχειας της ανεργίας και της καταστολής είναι αυτή που θρέφει το φασισμό! Η κυβέρνηση Σαμαρά είναι συνυπεύθυνη για τα εγκλήματα της φασιστικής συμμορίας της Χ. Α. Γι' αυτό  αποτελεί επιτακτικό καθήκον όλων μας να στηρίξουμε τους αγώνες των εργαζομένων ενάντια στην αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική.

Αυτός είναι και ο μοναδικός δρόμος για να μπει φραγμός στους εγκληματίες της Χ.Α.

Να καταγγείλουμε τις εγκληματικές πολιτικές των φασιστικών συμμοριών!

Καμία ανοχή απέναντι στη δράση τους!

Να υπερασπιστούμε το αγωνιστικό διεκδικητικό ποτάμι των απεργιακών κινητοποιήσεων!

Δεν θα σταματήσουν αν δεν τους σταματήσουμε!

                                                                ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 21-9 2013.    

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB