spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
25.09.13

kinima_politonΟ Δήμος Ηλιούπολης, σε συνεργασία με το Κίνημα Πολιτών «Καταναλώνουμε ό,τι Παράγουμε», διοργανώνουν εκδήλωση με θέμα την στήριξη της Ελληνικής Παραγωγής και Επιχειρηματικότητας και τίτλο: «ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ: καταναλώνουμε ό,τι παράγουμε».
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ανοιχτό χώρο της Κεντρικής Πλατείας Ηλιούπολης (πλατεία Εθνικής Αντίστασης), την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2013, ώρα 10:00π.μ. έως 22:00μ.μ.  Στόχος μας είναι η στήριξη της παραγωγής και κατανάλωσης των ελληνικών προϊόντων και υπηρεσιών και η ενίσχυση της τοπικής και γενικότερα της ελληνικής επιχειρηματικότητας.
Στην προσπάθειά μας για την ενθάρρυνση των πολιτών να επιλέγουν ελληνικά προϊόντα, ευελπιστούμε ότι θα σας έχουμε συνοδοιπόρους. Η  εκδήλωση θα περιλαμβάνει τη συμμετοχή επιχειρήσεων του Δήμου Ηλιούπολης, οι οποίες θα διαφημίσουν και θα πωλούν τα προϊόντα τους. Θα υπάρχουν επίσης και παράλληλες εκδηλώσεις.

 Για δήλωση συμμετοχής και οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Δήμο Ηλιούπολης στο τηλ. 210 9970128 (κα Κλαίρη Ψυρροπούλου), ή στο e-mail Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε , μέχρι 25 Σεπτεμβρίου.

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB