spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Εγκαίνια Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Μαρίνας PDF Εκτύπωση E-mail
  
01.10.13

Ένα ακόμη Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης εγκαινιάζει τη λειτουργία του στην Ηλιούπολη. Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη και βραβευμένη λειτουργία του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Κωνσταντίνου, το καινούριο Κέντρο στην Αγ. Μαρίνα, έρχεται να προσθέσει έναν ακόμη κρίκο στο ευρύ δίκτυο κοινωνικών δομών και δράσεων του Δήμου μας. Ένας νέος, ζωντανός και ευχάριστος χώρος, με πλήρη εξοπλισμό και στελέχωση από εξειδικευμένο προσωπικό, είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας.
Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Μαρίνας είναι ένας χώρος που εμπνέεται από μια φρέσκια και σύγχρονη στάση απέναντι στην τρίτη ηλικία. Είναι ένας χώρος, στον οποίο οι ηλικιωμένοι δεν αντιμετωπίζονται σαν άτομα που έχουν περάσει στο περιθώριο, αλλά σαν ενεργά και δραστήρια μέλη της κοινωνικής ζωής. Σαν άτομα με ενδιαφέροντα, δραστηριότητες και δημιουργική διάθεση, ενώ ταυτόχρονα αγκαλιάζονται με όλη τη φροντίδα που έχουν ανάγκη και την αγάπη που τους αξίζει.

Έτσι, το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ.Μαρίνας, εκτός από ένας ευχάριστος και ζεστός χώρος στον οποίο μπορούν να συναντιούνται οι... μεγάλοι μας φίλοι, είναι και ένας χώρος στον οποίο μπορούν να δραστηριοποιούνται δημιουργικά, συμμετέχοντας στις ομάδες βιβλίου, χορού, θεάτρου, χειροτεχνίας, καλλιτεχνικής ραπτικής, γυμναστικής, αγωγής υγείας & περιπάτου και εκμάθησης της Αγγλικής γλώσσας, που θα λειτουργούν καθ' όλη τη διάρκεια του έτους.

 

Ταυτόχρονα, στο Κέντρο θα παρέχονται πρωτοβάθμιες ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες, όπως Διαβητολογικό Κέντρο, Φυσικοθεραπεία, ιατρικές εξετάσεις, ενεσοθεραπεία, Πρώτες Βοήθειες, συνταγογράφηση, Ψυχολογική & Συμβουλευτική Υποστήριξη κ.ά.

 

Τα Εγκαίνια του Κέντρου Κοινωνικής Αλληλεγγύης Αγ. Μαρίνας (Αλεξ.Παναγούλη 1 & Φιλικής Εταιρείας) θα γίνουν την Τετάρτη, 2/10/13, ώρα 18:30.

 

27/9/13

Γραφείο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης

 

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB