spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επιστολή παραίτησης του κ. Φώτη Χρυσουλάκη από το Συμβούλιο Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Η PDF Εκτύπωση E-mail
  
03.11.13

ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ  ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Ηλιούπολη, 30/10/2013
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι πλέον έχω αποχωρήσει και παραιτηθεί από το Συμβούλιο Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Ηλιούπολης, στο οποίο συμμετείχα ως μέλος από το 2010 (ως εκπρόσωπος του δημοτικού συνδυασμού ΕΝ.Α.Κ. Ηλιούπολης).
Η παραίτησή μου αυτή γίνεται για προσωπικούς, ιδεολογικούς αλλά και επιστημονικούς λόγους. Επί της ουσίας, θεωρώ ότι το Συμβούλιο αυτό, υπό τις υπάρχουσες συνθήκες, χωρίς ουσιαστικές αρμοδιότητες, αποδυναμωμένο από πρωτοβουλίες, δίχως στήριξη και υλικοτεχνική υποδομή, είναι αδύνατο να αποδώσει ουσιαστικό έργο. Κατά συνέπεια μάλλον, στην πραγματικότητα, συνιστά ένα ακόμα όργανο βιτρίνας δίχως αντίκρισμα, στο οποίο προσωπικά δεν επιθυμώ να είμαι μέλος.
 Επίσης, πιστεύω ότι στις καταστάσεις κοινωνικής και οικονομικής κρίσης που βιώνουμε  πλέον, εδώ και τόσα χρόνια, ασκείται από το κράτος και το πολιτικό σύστημα προς την κοινωνία, τόσο έντονη νομιμοποιημένη βία, οικονομική, κοινωνική & ψυχολογική, που ένα Συμβούλιο Παραβατικότητας δεν έχει καμία δυνατότητα να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει..


Σε κάθε περίπτωση, θα ήθελα να ευχαριστήσω, το Δημήτρη Πανταζόπουλο (επικεφαλής του ΕΝ.Α.Κ.) που με πρότεινε να συμμετάσχω σε αυτό το Συμβούλιο καθώς και το Δημοτικό Συμβούλιο που αποδέχτηκε τη συμμετοχή μου. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Λαφαζάνο καθώς και τα λοιπά μέλη του Τοπικού Συμβουλίου Πρόληψης της Παραβατικότητας του Δήμου Ηλιούπολης για τη συνεργασία  και να τους ευχηθώ ολόψυχα καλή συνέχεια και επιτυχία στο δύσκολο έργο τους.

Με εκτίμηση

Φώτης Χρυσουλάκης (Δρ. Κοινωνιολογίας)

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB