spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ - ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ PDF Εκτύπωση E-mail
  
06.11.13

Συναδέλφισσες, -οι
Η Κυβέρνηση και τα κόμματα που τη στηρίζουν, βιομήχανοι, τραπεζίτες, μονοπωλιακοί όμιλοι, και τρόικα, μας έχουν κάνει τη ζωή μαρτύριο και φέρνουν κόλαση. Τα δίνουν όλα για τη κερδοφορία των μονοπωλίων, στραγγίζουν το λαό, σφίγγουν ακόμα περισσότερο τη μέγγενη της εκμετάλλευσης.

Αν δεν συναντήσουν εμπόδια θα προχωρήσουν ακάθεκτοι στην υλοποίηση του σχεδιασμού τους.

Δεν υπάρχει άλλη επιλογή. Μόνο με αγώνα, με οργάνωση, με μαζικότητα, με αντοχή, με συνέχεια, μπορούμε να απαντήσουμε. Δεν έχουμε δοκιμάσει τη δύναμή μας ακόμα. Μας θέλουν στη δουλειά με 300€. Προετοιμάζουν το έδαφος για να επιβάλουν τους νέους μισθούς πείνας. Ετοιμάζουν νέες διαθεσιμότητες - απολύσεις στο δημόσιο, καθώς και νέες συγχωνεύσεις - καταργήσεις δομών και υπηρεσιών. Προχωράνε τις ιδιωτικοποιήσεις, κλείνουν νοσοκομειακές μονάδες - επιβάλλουν χαράτσι 25€ για εισαγωγή σε νοσοκομείο. Σχεδιάζουν την κατάργηση των επικουρικών και νέα μείωση σε εφάπαξ και κύριες συντάξεις. Επιβάλλουν νέο χαράτσι σ' όλα τα ακίνητα και νέους δυσβάσταχτους φόρους. Καταργούν τη μόνιμη και σταθερή εργασία, πληθαίνουν οι ελαστικές εργασιακές σχέσεις με μισθούς πείνας, καθώς και τα κακοπληρωμένα προγράμματα ψευτοαπασχόλησης.

Αν δεν τους σταματήσουμε, θα μας γονατίσουν .
Να δοκιμάσουμε τώρα τη δύναμή μας.

Στις 6 Νοέμβρη, με τη ΓΕΝΙΚΗ πανεργατική-πανδημοσιοϋπαλληλική ΑΠΕΡΓΙΑ μπορούμε να κάνουμε το πρώτο βήμα.

Κάθε εργαζόμενος πρέπει να πάρει θέση, να μπεί αποφασιστικά μπροστά στην οργάνωση του αγώνα, παραμερίζοντας κάθε φόβο.

Μπορούμε να τους σταματήσουμε όταν το καθημερινό αυθόρμητο σιχτίρισμα το «φτάνει πια, δεν αντέχουμε» το «να πάνε όλοι στο διάολο» γίνει σύνθημα αγώνα και οργάνωσης σε κάθε τόπο δουλειάς, σε κάθε συνοικία.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ

Σ.Ε.Δ.Η.
ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ


 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB