spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΤΑ ΨΕΥΤΙΚΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ... PDF Εκτύπωση E-mail
  
07.11.13
logo_iliou_polisΣε πρόσφατο δελτίο τύπου του Δήμου Ηλιούπολης, διαβάζουμε έκπληκτοι ότι «ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης όλων των πινακίδων οδοσήμανσης της πόλης μας». Επίσης, ότι «οι άνω εργασίες αφορούσαν σε όλη την πόλη, όπου έγιναν παρεμβάσεις σε όλα τα σημεία που ήταν απαραίτητο».
Το παραπάνω θέμα είχε θέσει με την μορφή ερώτησης σε προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο ο Χρήστος Κοκοτίνης και βέβαια είχε λάβει τις διαβεβαιώσεις του αρμόδιου αντιδήμαρχου ότι σύντομα το πρόβλημα θα επιλυθεί. Η παραπάνω ερώτηση είχε γίνει με αφορμή αιτήματα συνδημοτών μας και παράπονα, αφού πρώτα είχαν απευθυνθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και κατά τη διάρκεια της παρούσας δημοτικής αρχής, αλλά και της προηγούμενης και βέβαια απλά τους παρέπεμπαν στις καλένδες.
Και βέβαια μετά το παραπάνω δελτίο τύπου εύλογα κάποιος θα υπέθετε ότι το θέμα λύθηκε.

Δυστυχώς ο Δήμαρχος ή ψεύδεται ή ζει σ' άλλη πόλη ή απλά... εκτίθεται. Πινακίδες σε πολλούς δρόμους δεν έχουν αποκατασταθεί και τα σημάδια εγκατάλειψης είναι φανερά και ηχηρά. Θα μπορούσαμε και εμείς να αναρτήσουμε σχετικές φωτογραφίες, αλλά παραμένουμε σοβαροί. Απλά να βοηθήσουμε τον Δήμαρχο και να τον προτρέψουμε να επισκεφθεί κεντρικούς δρόμους της πόλης για του λόγου το αληθές. Ίσως η περιοχή στο Νησάκι να είναι μια πρώτη καλή ευκαιρία.

Μετά τα παραπάνω αναρωτιόμαστε γιατί άραγε να δημοσιεύονται τα σχετικά δελτία, αφού προφανέστατα δεν αναφέρουν την αλήθεια. Δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι η προεκλογική εκστρατεία του κυρίου Δήμαρχου θα εξαντληθεί και θα στηριχθεί σε τέτοιου είδους φθηνούς εντυπωσιασμούς.

Υ.Γ. Άραγε έχουν εξαντλήσει τα όρια της πολιτικής γελοιότητας, όταν το προσωπικό του κοινωνικού παντοπωλείου φαίνεται να ευχαριστεί σε σχετική ανακοίνωση τον Δήμαρχο και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για τη βοήθειά τους στο εγχείρημα, ή ακόμη έχουμε δρόμο να διανύσουμε;

Το Γραφείο Τύπου
Δημοτική Κίνηση ΗΛΙΟΥ-πόλις ανθρώπινη πόλη
Αμαλίας 3 Ηλιούπολη 163 45
Τηλ.: 210.99.26.352 - Fax: 210.99.26.352  
www.iliou-polis.gr - e-mail: Αυτό το ηλεκτρονικό μήνυμα προστατεύεται από spam bots, θα πρέπει να έχετε ενεργοποιημένη τη Javascript για να το δείτε
Τελευταία ανανέωση ( 08.11.13 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB