spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
Επιστολή διαμαρτυρίας του επικεφαλή της δημοτικής κίνησης "Χρώμα στην Πόλη" Παναγιώτη Πατσαβού PDF Εκτύπωση E-mail
  
21.12.13
patsavos_fullΚυρίες και Κύριοι Συνάδελφοι,
Εμπρός στα τεράστια προβλήματα που έφεραν στήν χώρα μας, οι απάνθρωπες "αγορές" και οι εδώ "πρόθυμες" κυβερνήσεις και συνεργάτες, ξεπερνώ, (με την σκέψη πως αξία έχει ο λόγος, αυτού που έχει αξία και αξίες) την χωρίς ήθος, απαράδεκτη συμπεριφορά του Δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου και την πρωτοφανή, σε φρασεολογία και ψευδή, επίθεση στο πρόσωπό μου, πέρα απο κάθε έννοια πολιτικής αντιπαρέθεσης και σεβασμού στον άλλον!
Επίσης διαμαρτύρομαι στο προεδρείο, για την στάση του προέδρου, ο οποίος για μία ακόμα φορά δεν προστάτεψε το δημοτικό Συμβούλιο. Θα ήθελα τέλος, να θέσω προ των ευθυνών τους όσους δημοτικούς συμβούλους αντελήφθησαν, κατανόησαν και δεν αντέδρασαν στο όλο θέμα.
Συνάδελφοι, ελπίζω ότι, εκτός ημερησίας θα τεθεί το θέμα της διακοπής της ηλεκτροδότησης χιλιάδων σπιτιών σε όλη την Ελλάδα και των τραγικών επιπτώσεων απο αυτήν την ενέργεια!
Όπως ΌΛΟΙ διαπιστώνουμε, με κορύφωση τα τελευταία τρία χρόνια, και στην χώρα μας, γίνονται εγκλήματα σε βάρος της Δημοκρατίας, του εθνικού Πλούτου, των Δημοσίων Αγαθών και του Κοινωνικού συνόλου αδιακρίτως. Εξαιρουμένων μόνον, των κομματικών μηχανισμών των δυο κομμάτων που έχουν την κύρια ευθύνη για την Εθνική καταστροφή και της παγκόσμιας και "ελληνικής" πλουτοκρατίας και ολιγαρχίας!... Ακόμα και ιδιαίτερα σήμερα, αυτές οι δυνάμεις αυξάνουν τα κέρδη τους πάνω στα (και από τα) πτώματα νέων και ηλικιωμένων Ανθρώπων.

ΚΑΙ από τα τελευταία τραγικά γεγονότα, όποιος ΘΕΛΕΙ, εύκολα καταλαβαίνει ότι, Εν γνώση τους αυτές οι δυνάμεις, δημιούργησαν και εισήγαγαν στην χώρα μας, την πιο βάρβαρη ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ, εντός στην (κατ'εφημισμόν) Ευρωπαϊκή "Ένωση", και εντός της (κατ'εφημισμόν) νομισματικής "ένωσης" που μπορούσε να συλλάβει ποτέ, το μυαλό του ανθρώπου.

Με εκφοβισμό και "τρομοκρατία", φτάσαμε σε θανάτους από το κρύο, με την έλλειψη ρεύματος ή τροφής και σε αυτοκτονίες ανθρώπων που δέν μπορούν να ανταπεξέλθουν πλέον, στους αβάστακτους φόρους, στην αδυναμία του να αγοράσουν φάρμακα και απο "αξιοπρέπεια", στην αδυναμία τους να αντιδράσουν εμπρός στο επερχόμενο τέρας των πλειστηριασμών!

Οι ηθικοί αυτουργοί και οι συνεργοί τους στα εγκλήματα αυτά, είναι γνωστοί και εύχομαι στόν Ελληνικο Λαό, έγκαιρα να αντιδράσει, να διαμορφώσει συμμαχίες και να αντισταθεί.

Δυστυχώς ακόμα και αυτοί, στους οποίους είχαμε εναποθέσει τις τύχες των τοπικών κοινωνιών, των πόλεων και των δομών της Αυτοδιοίκησης (ΚΕΔΕ, Περιφέρεια κα), είτε δεν "θέλησαν", είτε δεν μπόρεσαν να σταθούν απέναντι και να στηρίξουν με τις δυνάμεις που διέθεταν και την δύναμη του Κόσμου, τις κοινωνίες και την κοινωνική συνοχή. Έτσι έδωσαν, χείρα βοηθείας, θελημένα ή αθέλητα, στις αόρατες ή ορατές απάνθρωπες δυνάμεις της φτώχιας και της εκμετάλλευσης και σήμερα, μετά από πολλούς Θανάτους, με "δάκρυα" στα μάτια τρέχουν (δήθεν?) να προλάβουν τους επόμενους!

Το "Χρώμα στην Πόλη" και εγώ, δηλώνουμε πέρα απο κάθε προσωπική ή κομματική αντιπαράθεση, ότι:
Θα μας βρεί σύμφωνους, θα συμμετέχουμε και θα υποστηρίξουμε, κάθε πρωτοβουλία (αναγκαία και άμεση), που πρώτο στόχο θα έχει το φρενάρισμα και την αλλαγή αυτής της καταστροφικής πολιτικής που μας επέβαλαν.

ΜΙΛΗΣΑΝ για "Ένωση", για "ισότητα", για "σωτηρία" και "ευημερία" των Λαών!

ΕΦΕΡΑΝ την Διάλυση, τις Ανισότητες, την Αδικία, την φτώχια και την Καταστροφή!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και την ΑΝΘΡΩΠΙΑ!

Ο επικεφαλής της
Ανεξάρτητης δημοτικής κίνησης "Χρώμα στην Πόλη"
Παναγιώτης Πατσαβός

 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB