spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική
ΟΤΑ ΔΑΣ - ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΥ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ PDF Εκτύπωση E-mail
  
20.03.14
2014-03-14-ekloges-somateio

Δίνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς στους συναδέλφους που στις εκλογές του Σωματείου μας, έστειλαν ισχυρό μήνυμα ότι δεν σκύβουν το κεφάλι, δεν υποτάσσονται στον εργοδοτικό συνδικαλισμό, δεν συμβιβάζονται με τις κυβερνητικές επιλογές.
Χαιρετίζουμε όλες και όλους τους συναδέλφους που συναντηθήκαμε στη πρώτη γραμμή του αγώνα όλα αυτά τα χρόνια, απέναντι στη πιο βάρβαρη αντιλαϊκή πολιτική κυβέρνησης- ΕΕ, που τσακίζει μισθούς συντάξεις, εργασιακά δικαιώματα.
Οι εργαζόμενοι με τη ψήφο τους στις εκλογές για νέο διοικητικό συμβούλιο στο σωματείο εργαζομένων του δήμου Ηλιούπολης, επιβεβαίωσαν τη γραμμή αντίστασης και πάλης, στήριξαν τη συνεπή γραμμή υπεράσπισης των δικών τους συμφερόντων.
Η προσπάθεια που έγινε από τη μεριά της ΠΑΣΚΕ να υπάρξει αποχή των εργαζομένων στις εκλογές του σωματείου δεν πέρασε. Οι εκλογές στο σωματείο, η ενίσχυση της ΔΑΣ αναδεικνύουν ότι η δύναμη της ενότητας είναι ικανή να παρεμποδίσει κάθε επιχείρηση διάσπασης των εργαζομένων.

Μπροστά μας συνάδελφοι έχουμε σκληρό και μακρύ αγώνα.

Η κυβέρνηση ήδη έχει θέση σε διαθεσιμότητα 2234 σχολικούς φύλακες που σε λίγες μέρες λήγει, οι συνάδελφοι σχεδόν όλοι παραμένουν μετέωροι με την απόλυση να είναι  προ των πυλών.

Άλλοι 30 συνάδελφοι στο δήμο μας μένουν μετέωροι, παρά τις θετικές αποφάσεις των δικαστηρίων, όπου κέρδισαν το δικαίωμα τους στην δουλειά, ότι πληρούν μόνιμες ανάγκες,  η  δημοτική αρχή τώρα τα γυρίζει και τους αφήνει στο έλεος της κυβέρνησης.

Κυβέρνηση-ΕΕ αξιοποιούν τον αντιδραστικό μοχλό της αξιολόγησης και ανοίγουν το δρόμο των απολύσεων για όλους μας.

ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗ 48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ 19 & 20 ΜΑΡΤΗ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗ ΜΑΧΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ & ΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ.

ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΛΑΪΚΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ.

ΣΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ Η ΔΥΝΑΜΗ. ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ

Τελευταία ανανέωση ( 20.03.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB