spacer.png, 0 kB
 cityofilioupolis.gr

Τελευταία Νέα


spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB

Αρχική arrow Ειδήσεις arrow Τελευταία arrow ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ»
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ» PDF Εκτύπωση E-mail
  
14.04.14

Α/Α ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

1  ΑΒΟΥΚΑΤΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αυτοαπασχολούμενος Αρχιτέκτονας Μηχανικός. Είναι μέλος του ΔΣ των ΕΒΕ της Ηλιούπολης

ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ  ΙΩΑΝΝΗΣ

Οικοδόμος. Είναι μέλος του ΔΣ του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Είναι συνταξιούχος. Συμμετείχε ενεργά στο συνδικαλιστικό κίνημα της Ολυμπιακής Αεροπορίας και εκλεγόταν μέλος του ΔΣ του Σωματείου των εργατών και στη συνέχεια Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας του χώρου (ΟΣΠΑ).  Απολύθηκε από την Ολυμπιακή (μαζί με άλλους 8,5 χιλιάδες συναδέλφους του) όταν ιδιωτικοποιήθηκε το 2009.

ΑΛΙΚΑΝΙΩΤΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ

Είναι αυτοαπασχολούμενη λογίστρια. Δραστηριοποιείται στην ΟΓΕ και στη Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης. Προσφέρει αφιλοκερδώς φοροτεχνικές συμβουλές στην Ένωση των ΕΒΕ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είναι συνταξιούχος οικοδόμος, και μέλος στο ΔΣ  του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Υμηττού, Ηλιούπολης, Δάφνης και μέλος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων περιόδου 1967-1974.

ΑΜΥΓΔΑΛΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ

Νηπιαγωγός, μέλος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών

ΑΡΓΥΡΟΚΩΣΤΑ - ΛΑΤΣΗ ΒΙΟΛΕΤΑ

Είναι μητέρα 2 παιδιών. Πολιτικός Μηχανικός. Εργάζεται ως επαγγελματίας στο χώρο των κατασκευών και είναι μέλος ΔΣ της Ένωσης των ΕΒΕ Ηλιούπολης. Παράλληλα είναι Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 11ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Τιθοριέων.

ΒΛΑΧΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Έχει σπουδάσει ηχοληψία και εργαζόταν στο αντικείμενο του το προηγούμενο διάστημα. Τώρα εργάζεται στη CITIBANK με τρίμηνη σύμβαση. Συσπειρώνεται και δρα μέσα από το Σύνδεσμο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Αθήνας και βοηθάει στη λειτουργία του Web Radio  του Π.Α.ΜΕ.

ΒΟΥΤΣΙΔΗ ΜΑΓΔΑΛΙΝΗ (ΜΕΛΙΝΑ)

Είναι εργαζόμενη στην ALPHA BANK και μέλος του κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού. Έχει εκλεγεί αντιπρόσωπος στο συνέδριο της ΟΤΟΕ και στο ΕΚΑ από το επιχειρησιακό Σωματείο της ALPHA BANK.

ΓΑΖΗ  ΜΑΡΙΝΕΤΑ (ΜΑΡΙΝΑ)

Εργαζόταν στο ΤΕΙ Πειραιά και σήμερα ως  συνταξιούχος δραστηριοποιείται στο Σύνδεσμο Συνταξιούχων του Δημοσίου. Έχει διατελέσει Γραμματέας στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» της Περιοχή Εργατών Τύπου της Ηλιούπολης.

ΓΑΛΙΤΟΥ  ΑΝΘΟΥΣΑ (ΑΝΘΗ)

Είναι άνεργη Λογίστρια. Απολύθηκε για τη δράση της. Δραστηριοποιείται στο Σωματείο Μισθωτών Λογιστών με το ΠΑΜΕ. Είναι μέλος της Επιτροπής Ανέργων Ηλιούπολης και μέλος ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Λυκείου Ηλιούπολης

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΧΑΡΗΣ)

Είναι συνταξιούχος του Ο.Τ.Ε. Διετέλεσε για σειρά ετών Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίου Κωνσταντίνου. Είναι ενεργό μέλος του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ και μέλος της Επιτροπής Ειρήνης στην Ηλιούπολη. Την περίοδο 1986-1990 εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο της Δημοκρατικής Ενότητας.

ΓΙΑΝΝΟΥΚΟΣ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έχει σπουδάσει οικονομικά. Είναι εργαζόμενος στον ΕΦΕΤ, μέλος του ΔΣ του Σωματείου και μέλος ΔΣ της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης.

ΓΚΑΡΤΖΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εργάζεται σε εταιρεία προστασίας σπαστικών ως οδηγός σε σχολικό λεωφορείο. Δραστηριοποιείται στην Γραμματεία των Οδηγών του ΠΑΜΕ. Είναι Ταμίας στο ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων σε Μονάδες- Ιδρύματα και Σχολεία της Ειδικής Αγωγής (ΣΕΜΙΣΕΑ)

ΓΚΑΤΣΙΟΥ ΙΓΝΑΤΙΑ (ΤΑΝΙΑ)

Εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος και είναι μέλος του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, δραστηριοποιείται στην ΟΓΕ και είναι μέλος της Γραμματείας της Λαϊκής Επιτροπής Ηλιούπολης.

ΖΗΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Έχει οικογενειακό μαγαζί στον κλάδο του επισιτισμού. Είναι μαθητής σε εσπερινό ΕΠΑΛ και εκλεγμένο μέλος στο Μαθητικό Συμβούλιο της Σχολής του.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είναι παντρεμένος και έχει 3 παιδιά. Εργάζεται ως γιατρός στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Ενεργοποιείται συνδικαλιστικά στο Σωματείο του με τις δυνάμεις του ΠΑΜΕ Υγείας - Πρόνοιας.

ΚΑΡΑΜΠΑΤΣΟΣ ΗΛΙΑΣ

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ και παραδίδει μαθήματα στο Λαϊκό Φροντιστήριο. Είναι μέλος του Σωματείου εργαζομένων στην Ιδιωτική Εκπαίδευση «Ο ΒΥΡΩΝ»

ΚΑΡΝΑΒΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ

Είναι μελισσοκόμος.  Έχει διατελέσει μέλος της Ένωσης Γονέων Ηλιούπολης και μέλος του ΔΣ Ένωσης των ΕΒΕ Ηλιούπολης.

ΚΑΤΡΑΜΑΔΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Εργάζεται ως επαγγελματίας οδηγός φορτηγού. Είναι μέλος της Γραμματείας Επαγγελματιών Οδηγών του ΠΑΜΕ.

ΚΕΡΑΣΙΩΤΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

Διακοσμήτρια. Ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης.

ΚΛΕΙΤΣΙΝΑΡΗ ΔΗΜΗΤΡΑ

Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Αθήνας. Δραστηριοποιείται στο φοιτητικό σύλλογο της σχολής της και στην Επιτροπή Ανέργων Ηλιούπολης.

ΚΟΛΙΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ (ΛΙΤΣΑ)

Είναι παντρεμένη και έχει 2 μικρά παιδιά. Εργάζεται ως υπάλληλος γραφείου από το 2001. Δραστηριοποιείται στο σωματείο της  «Συνδέσμος Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ανωνύμων Εταιρειών και Γραφείων» και στο Σύλλογο Γυναικών Ηλιούπολης.

ΚΟΥΚΙΔΗ ΜΑΡΙΑ

Σερβιτόρα, δραστηριοποιείται στο Συνδικάτο Επισιτισμού Τουρισμού

ΚΟΥΛΙΑ ΖΩΗ

Δημοσιογράφος. Μητέρα 2 μικρών παιδιών. Μέλος του Αγωνιστικού Μετώπου Εργαζομένων στα ΜΜΕ και της Ένωσης Συντακτών.

ΚΟΥΤΟΥΛΟΓΕΝΗ ΔΙΟΝΥΣΙΑ

Είναι Μαθηματικός - Εκπαιδευτικός σε σχολείο της Ηλιούπολης. Δραστηριοποιείται συνδικαλιστικά στη Ζ΄ ΕΛΜΕ ως μέλος του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΗΡΑΚΛΗΣ

Εργάζεται σε φαρμακοβιομηχανία και είναι εκλεγμένος στο ΔΣ της «Ομοσπονδίας Φάρμακου-Καλλυντικού και Συναφών Επαγγελμάτων» καθώς και στο ΔΣ του Συνδικάτου Φαρμάκου Αττικής. Στην Ηλιούπολη είναι επικεφαλής της Επιτροπής Φαρμακοϋπαλλήλων Ηλιούπολης και μέλος της Λαϊκής Επιτροπής. Είναι απόγονος αντιστασιακών και Αντιπρόεδρος στο Παράρτημα της ΠΕΑΕΑ-ΔΣΕ Ηλιούπολης. 

ΛΑΒΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είναι παντρεμένος με 2 παιδιά. Εργάζεται ως Αυτοαπασχολούμενος Τεχνικός σε ηχητικά συστήματα. Είναι εκλεγμένος στο ΔΣ της Ένωσης των Ε.Β.Ε. της Ηλιούπολης και στο ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου.

ΛΑΓΚΑΔΙΝΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ

Είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος με τη Λαϊκή Συσπείρωση.  Αυτοαπασχολούμενος τεχνικός σε ηχητικά συστήματα και δραστηριοποιείται στους ΕΒΕ.

ΛΙΝΑΡΔΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Είναι 25 ετών,  άνεργος πτυχιούχος ΑΣΟΕΕ, μέλος στο ΣΕΤΗΠ  και μέλος του ΔΣ του Εκπολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας «Η ΠΡΟΟΔΟΣ»

ΛΥΜΠΕΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δάσκαλος στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ»

ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙ ΩΤΗΣ

Είναι αυτοαπασχολούμενος ταξιτζής. Μέλος στο ΔΣ της Ένωσης Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηλιούπολης και παράλληλα δραστηριοποιείται στο ΣΑΤΑ όπου είναι και υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των Επιτροπών Αγώνα της ΠΑΣΕΒΕ

ΜΑΚΡΥΚΩΣΤΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ

Έχει διατελέσει επικεφαλής δημοτικός σύμβουλος της Δημοκρατικής Ενότητας, Δημοτικός Σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Δ. Κιντή. Συνταξιούχος οικοδόμος, μέλος στο ΔΣ  του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ Υμηττού, Ηλιούπολης, Δάφνης και Πρόεδρος της ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ.

ΜΑΡΓΑΡΩΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δημοτικός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Δήμο Ηλιούπολης. Εκπαιδευτικός σε φροντιστήριο.

ΜΑΧΑΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΣΠΑΣΙΑ

Σπούδασε Γυμναστική Ακαδημία στη Ρουμανία είναι άνεργη  και είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης.

ΜΕΡΑΜΒΕΛΙΩΤΑΚΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ

Εκπαιδευτικός Ειδικής Αγωγής, μέλος του ΔΣ «Μ. ΠΑΠΑΜΑΥΡΟΣ» και μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας.

ΜΗΛΙΩΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Οικοδόμος, μέλος της Διοίκησης της Ομοσπονδίας Οικοδόμων Ελλάδας, Πρόεδρος του Συνδικάτου Οικοδόμων - Παραρτήματος Νοτιοανατολικών περιοχών και επικεφαλής της Λαϊκής Επιτροπής Ηλιούπολης.

ΜΗΤΣΗ ΕΛΕΝΗ

Είναι τελειόφοιτη του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ και διδάσκει στο Λαϊκό Φροντιστήριο.

ΜΠΑΚΑΛΟΥΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Συνταξιούχος Τυπογράφος. Έχει διατελέσει μέλος του μέλους του ΔΣ των Επαγγελματιών - Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης.

ΜΠΑΤΖΑΚΗ ΑΡΓΥΡΩ (ΗΡΩ)

Είναι αρχιτέκτονας μηχανικός. Έχει 2 παιδάκια, ενός και τριών ετών. Γραμματέας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών των Βρεφονηπιακών Σταθμών της Ηλιούπολης.

ΜΠΟΥΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Πολιτικής Επιστήμης και Ιστορίας του Πάντειου Πανεπιστημίου και παράλληλα εργάζεται σε τουριστικό γραφείο στην Ηλιούπολη. Στη Σχολή του είναι εκλεγμένος στο ΔΣ του φοιτητικού Συλλόγου με τις δυνάμεις της Π.Κ.Σ. και δραστηριοποιείται στις γραμμές των Επιτροπών Αγώνα του ΜΑΣ.

ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ (ΣΟΥΛΑ)

Είναι μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Είναι επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης και μέλος της Ένωσης ΕΒΕ Ηλιούπολης. Είναι απόγονος αντιστασιακών, εκλεγμένος στο ΔΣ του Παραρτήματος της Εθνικής Αντίστασης και μέλος της πολιτιστικής ομάδας «ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»

ΟΡΦΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Από το 1985 διατηρεί στην Ηλιούπολη Βιβλιοπωλείο. Είναι μέλος του ΔΣ των Επαγγελματιών - Βιοτεχνών & Εμπόρων Ηλιούπολης από τη δεκαετία του ‘90.

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΖΕΛΑ - ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΤΖΕΛΛΑ)

Άνεργη Επαγγελματίας, μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Γυναικών Ηλιούπολης.

ΠΕΤΡΟΛΙΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

Άνεργη εμποροϋπάλληλος. Είναι μέλος του σωματείου εμποροϋπαλλήλων Αθήνας από το 2004 με ενεργή δράση σ' αυτό. Το 2011, απολύθηκε για τη δράση της, κινητοποιήθηκε με την Επιτροπή Ανέργων Ηλιούπολης.

ΡΙΖΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ

Είναι φοιτήτρια (στο τελευταίο έτος) του Τμήματος Ιστορικού Αρχαιολογικού και δραστηριοποιείται στο φοιτητικό Σύλλογο της Φιλοσοφικής από το 2009. Διδάσκει στο Λαϊκό Φροντιστήριο.

ΣΕΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είναι συνταξιούχος οικοδόμος. Δραστηριοποιείται στο Συνδικάτο Οικοδόμων και στη Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης

ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Αυτοαπασχολούμενος - Φορτηγατζής Δ.Χ. Είναι Πρόεδρος της Ένωσης Επαγγελματιών - Βιοτεχνών και Εμπόρων Ηλιούπολης, Αντιπρόεδρος του «Σωματείου Αυτοαπασχολούμενων Ιδιοκτητών Φορτηγών Δ.Χ. Οδικών Μεταφορών» Περιφέρειας Αττικής, απόγονος αντιστασιακού, Γ. Γραμματέας του παραρτήματος ΠΕΑΕΑ - ΔΣΕ της Ηλιούπολης και μέλος της Παναττικής Γραμματείας της ΠΑΣΕΒΕ. Μέλος της Λαϊκής Επιτροπής Ηλιούπολης.

ΣΚΑΡΟΠΟΥΛΟΥ ΕΙΡΗΝΗ

Είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής Αθηνών. Έχει εργαστεί σε Ιδιωτική Επιχείρηση και στο Εθνικό Τυπογραφείο, από όπου συνταξιοδοτήθηκε. Έχει υπηρετήσει το κίνημα από διάφορες θέσεις. Στο εργασιακό σωματείο, στους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων, στην Επιτροπή Ειρήνης, στο Σύλλογο Γυναικών και στον Πολιτιστικό Σύλλογο του Αγίου Κωνσταντίνου Ηλιούπολης.

ΣΠΑΝΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ

Είναι απόφοιτος του Τμήματος Φυσικής του ΕΚΠΑ και φοιτητής Φαρμακευτικής όπου είναι μέλος στο Σύλλογο των φοιτητών.  Εργάζεται στο οικογενειακό τους Φαρμακείο.

ΣΤΥΛΑΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

Είναι τελειόφοιτος του Τμήματος Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών. Δουλεύει έξι χρόνια ως εμποροϋπάλληλος σε σουπερμάρκετ της Ηλιούπολης. Δραστηριοποιείται στο Σωματείο Εμποροϋπαλλήλων Αθήνας και είναι μέλος της Σωματειακής Επιτροπής Εμποροϋπαλλήλων Ηλιούπολης.

ΤΟΥΜΠΟΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ

Τελειόφοιτος του Τμήματος Μαθηματικών του ΕΚΠΑ και καθηγητής του Λαϊκού Φροντιστηρίου.

ΤΣΙΜΟΓΙΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Είναι σερβιτόρος, μέλος του Σωματείου Επισιτισμού, Τουρισμού του Νομού Αττικής.

ΦΑΚΙΡΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Πτυχιούχος του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου. Εργάζεται ως εμποροϋπάλληλος

ΦΑΣΟΗΣ ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ

Ασχολείται με το εμπόριο από το 1977. Συμμετέχει στο συνδικαλιστικό κίνημα των ΕΒΕ από νεαρής ηλικίας. Είναι μέλος του ΔΣ των ΕΒΕ της Ηλιούπολης.

ΦΡΑΓΚΟΜΑΝΩΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ)

Είναι οικοδόμος και Ταμίας του Συνδικάτου των Οικοδόμων - Παραρτήματος Νοτιοανατολικών περιοχών.

ΧΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Συνταξιούχος αυτοαπασχολούμενος. Μέλος της Γραμματείας της ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΑΝΑΠΗΡΩΝ (ΣΕΑΝ). Πρόεδρος της μαθητικής κοινότητας του ΚΕΚ ΑΜΕΑ του ΟΑΕΔ, Γραμματέας του Αθλητικού Συλλόγου ΑΜΕΑ «Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ»

ΧΑΣΙΩΤΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εργαζόταν στο Δήμο Ηλιούπολη από όπου και συνταξιοδοτήθηκε. Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου και μέλος της Διοίκησης του Σωματείου.

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ (ΣΕΒΗ)

Συνταξιούχος ΕΒΕ. Μεγάλωσε στην Κοκκινιά από βιοπαλαιστές γονείς. Στα μέσα του '80 έχασε τον σύζυγό της και αποφάσισε να αναλάβει την επιχείρηση που είχαν, με αντικείμενο την επεξεργασία υαλοπινάκων. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή της Ηλιούπολης.

ΧΗΡΑ ΑΓΑΘΗ

Είναι εκπαιδευτικός στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, με ενεργή συμμετοχή στον συνδικαλιστικό χώρο από το 2001, ως εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Ηλιούπολης «Μ. Παπαμαύρος»

ΧΙΩΤΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Εργαζόταν ως τραπεζοϋπάλληλος και φέτος συνταξιοδοτήθηκε. Είναι μέλος του ΔΣ του Επιχειρησιακού Σωματείου της πρώην Λαϊκής Τράπεζας της Ελλάδος από το 1985 όπου έχει διετελεσεί Γ.Γ. του κλαδικού Σωματείου Χρηματοπιστωτικού. Δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Επιτροπή Ηλιούπολης.

Τελευταία ανανέωση ( 14.04.14 )
 
< Προηγ.   Επόμ. >
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB
spacer.png, 0 kB